Shake dišava + dodatno polnilo Meta & cimet 2/1, 2 x 4,5 ml

Shake dišava + dodatno polnilo Meta & cimet 2/1, 2 x 4,5 ml

Številka: 970142
Osvežilec zraka, ki je za vozila in druge zaprte prostore je na osnovi eteričnih olj. Uporaba je primerna tudi za osebe občutljive na industrijske vonjave. Celoten opis
7,12 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

9.8. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
11.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 970142

Predstavitev

Osvežilec je narejen tako, da med nihanjem neprestano ter učinkovito sprošča prijetno nežno dišavo, ki bo napolnila vaš prostor ali avtomobil.

UPORABA: Stekleničko primete z dvema prstoma skozi luknji na lesenem ohišju. Nato odvijte zgornji del ter odstranite plastični pokrov na steklenički. Privijte pokrov nazaj, ter ga zatisnite. Osvežilec se obesi na željeno mesto, tako da lahko niha, ter ga obrnite na glavo za 2 sekundi. Moč dišave se lahko prilagaja z nastavljanjem dolžine njegove vrvice. Bolj kot bo nihal intenzivnejša bo dišava v prostoru. Za močnejši efekt arome, se osvežilec lahko obrne na glavo za par sekund.

OPOZORILO: Osvežilev mora biti vedno postavljen navpično, da se izognete izlitju tekočine. Med vožnjo ne nameščajte ali prilagajate osvežilec. Bodite pozorni, da je leseni pokrov vedno dobro pritrjen. V primeru izlitja eteričnega olja iz osvežilca tekočino takoj pobrišite saj lahko povzroči madeže na tekstilu.

western-digital
western-digital

POZOR

Povzroča draženje kože. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. Ne jesti, piti ali kaditi med uporabo tega izdelka. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenemu odstranjevalcu ali zbiralcu nevarnih odpadkov.

Vsebina pakiranja:

  • količina: 2 polnili
  • volumen: 2 × 4,5 ml