K2 osvežilec zraka Florida Scent Heartbreaker Cherry

Znamka: K2 Naša številka: 2492074

K2 osvežilec zraka Florida Scent Heartbreaker Cherry

Osvežilec zraka iz blagovne znamke K2. Celoten opis

5.18

5,18 € Vključno z DDV

Naša številka: 2492074

Predstavitev

Opis artikla

K2 osvežilec zraka

K2 Florida predstavlja moderen premium osvežilec zraka, ki je primeren za vsako vozilo ali prostor. Polnilo osvežilca je prepojeno s precizno izbrano aromo, ki zagotavlja prijeten in svež vonj v vozilu. Dišava je v kovinskem lončku, ki ima skrbno oblikovane regulacijske odprtine za optimalno doziranje vonja. Je popolnoma brez tekočine, zato se ne razliva in ne poškoduje površin.

Navodila za uporabo: Iz osvežilca odstranite pokrovček in odprite pločevinko. Pokrovček odstranite in zaprite dišavo nazaj s plastičnim pokrovčkom. Intenzivnost vonja nastavljamo s pomočjo pokrovčka, ki ima za to posebej oblikovane reže. Dišavo postavimo na mesto, kjer bo vonj nežen, a še vedno dovolj učinkovit. Dišavo vedno postavimo na dno pločevinke. Pozorni smo, da preprečimo stike s tkanino.


mimovrste=)
Pozor

OPOZORILO

  • Vsebuje: vanilin, eugenol, cinamaldehid. Pozor: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P280 Nositi zaščitne rokavice. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. https://www.operi-avto.si/…clam-svg.png

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%