Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Fiskars grabljice Premium (137220)

Fiskars grabljice Premium (137220)

Številka: 507790
Fiskars grabljice Premium (137220) s kljukastimi, obstojnimi noži iz nerjavečega jekla, so idealne za prezračevanje ali rahljanje zemlje in pripravo gred za sajenje. Pohvalijo se z izdelavo iz FiberComp materiala, ki jim zagotavljajo vzdržljivost ter nizko težo. Cenili boste mehak, udoben SoftGrip ročaj. Celoten opis
9,10 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
za naročila od 12,90 €
od 15,10 €

Razprodano

Številka: 507790

Predstavitev

Fiskars kultivator (grabljice) Premium (137220) se pohvali s kljukastimi noži, zahvaljujoč katerim predstavlja idealno rešitev za prezračevanje in rahljanje zemlje ter pripravo gred. Priročen je tudi za čiščenje ter glajenje manjših površin in za pripravo tal za sajenje.

Prednosti teh kakovostnih grabljic so obstojni noži, izdelani iz nerjavečega jekla, ki poskrbijo za enostavno prodiranje tudi v trša tla.

Učinkovitejše in udobnejše delo omogoča izdelava iz FiberComp materiala, zahvaljujoč kateremu so grabljice izjemno lahke a hkrati vzdržljive. FiberComp so močna, trpežna a hkrati lahka steklena vlakna, ki ponujajo izjemne lastnosti temu kakovostnemu vrtnemu orodju.

K udobnemu delu pripomore SoftGrip, na otip mehak ročaj. Za povsem preprosto shranjevanje na stenskih površinah je na voljo praktična odprtina na ročaju.

tekst

Tehnične podrobnosti:

  • dolžina: 326 mm
  • masa: 200 g

Garancija: 5 let

Uradna stran izdelka