Magformers Stego box-17%
62,20 € 51,16 €

Zadnji kos!

Predstavnik nove ponudbe nizkocenovnih škatel, kjer del kvadratov nadomestijo plastični podaljški, ki ne samo zmanjšajo stroške kompleta, vendar se ključni strukturni elementi tudi okrepijo (magnetni sklepi so ponavadi občutljivi na strižne obremenitve, plastična kocka se ne premika).

Magformers Slike obrazov-17%
16,40 € 13,51 €

Zadnji kos!

Osnovni sklop, iz katerega lahko sestavi kocko za razumevanje 3D predmetov za najmlajše otroke. Ta komplet je odlično kompatibilen s katerim koli Magformers kompletom, oživi vašo zgradbo in ji da lik s prikazanimi slikami cvetja, sonca in mesečine.

Magformers Creator 60-17%
97 € 79,79 €

Zadnji kos!

Magformers Creator je poslastica za neukročeno domišljijo tako otrok kot odraslih. Zanimiva kombinacija osnovnih ploščic za vmesne uporabnike vam bo omogočila izdelavo veliko različnih modelov, vključno z mnogimi živalmi in rastlinami.

Magformers Extenzo box-17%
66,10 € 54,37 €

Zadnji kos!

Predstavniki nove ponudbe cenovno ugodnih škatel, kjer del magnetnih kosov nadomestijo plastični nastavki, ki ne samo zmanjšajo stroške kompleta, ampak omogočajo številne kombinacije. Škatla Extenzo je s temi nastavki najbolj napolnjena, poleg kocke pa vsebuje tudi trikotno prizmo in stolpec kvadratne oblike.

Magformers Stego Candela-17%
77,40 € 63,71 €

Zadnji kos!

Cenovno ugodna škatla srednjega kalibra s pritrdilnim kubičnim nastavkom, LED svetilko in veliko luksuznih piramid. Pravzaprav je škatla Stego razširjena z dodatki za razsvetljavo, tako da piramida poleg dekorativne funkcije izpolnjuje tudi svojo prvotno funkcijo zaslona za fokusiranje svetlobe.

Magformers Designer PLUS ustvarjalna škatla-17%
134,90 € 110,98 €

Zadnji kos!

Designer PLUS je z novimi deli razširjena verzija priljubljene Designer ustvarjalne škatle, ki omogoča uporabo zaobljenih oblik in valjastih površin, pa tudi dodajanje poljubno povezanih delov, ki se lahko zaradi dveh magnetnih spojev prosto natakniti drug na drugega.

Magformers Creative 90-17%
150,60 € 123,85 €

Zadnji kos!

Magformers Creative je poslastica „zgornjega srednjega razreda“ za neukročeno domišljijo tako otrok kot odraslih. Vsebuje tudi veliko nekonvencionalnih geometrijskih oblik v trdnih količinah, vključno z okroglimi in konkavnimi deli, zato so možnosti kombinacij in oblikovanja zelo raznolike.

Magformers Mini House-17%
50,40 € 41,49 €

Zadnji kos!

Magformers Mini house je nova arhitekturna zbirka, ki vsebuje 42 kosov s prevladujočo turkizno, roza in vijolično barvo. Odlično darilo za vsakega malega oblikovalca slikovitih vil in simpatičnih hiš.

Magformers Power Construction gradbeni avtomobil-17%
104,80 € 86,22 €

Zadnji kos!

Gradbeni avto PLUS je razširjena različica klasičnega kompleta XL Cruiser – Construction Car, ki vsebuje veliko novih kosov, kot tudi posebne in sicer nerazstavljive dodatke.

Magformers Universal box-17%
87,60 € 72,05 €

Zadnji kos!

Universal Box je najbolj praktičen paket kompleta Magformers v plastični škatli za shranjevanje z zaponko. Vsebuje obilo vseh osnovnih oblik, uravnoteženo kombinacijo komplementarnih oblik, majhnega voznika ali sopotnika in kompleten komplet koles. Iz univerzalne škatle zgradite veliko hiš in gradov, letal, ladij in predvsem avtomobilov in strojev.

Magformers Universal PLUS-17%
107,20 € 88,16 €

Zadnji kos!

Universal PLUS je razširjena različica najbolj priljubljene škatle Universal, ki vsebuje zadostno število različnih kosov po številu in sorazmerju, da se ustvari čim več različnih zgradb, še posebej avtomobili, stroji in roboti. Jasno najbolj priljubljen praktični paket, primeren zlasti za bolj tehnično usmerjene majhne gradbenike.

Magformers Živalske kartice-17%
16,40 € 13,51 €

Zadnji kos!

Osnovni sklop, iz katerega lahko sestavi kocko za razumevanje 3D predmetov za najmlajše otroke. Ta komplet je odlično kompatibilen s katerim koli Magformers kitom, ki oživi vašo zgradbo in ji da značaj po zaslugi upodobljenih živalskih likov.

Magformers Designer box-17%
97 € 79,79 €

Zadnji kos!

Designer Box je vsebinsko in cenovno enak klasični embalaži Magformers Designer, vendar so namesto enkratnega „darilnega“ paketa vsi kosi v praktični plastični škatli z odstranljivim pokrovom uporabljajte hkrati kot kovček za shranjevanje.

Magformers Gozdna koča-17%
97 € 79,79 €

Zadnji kos!

Magformers Gozdna koča je briljantno oblikovan komplet, ki vsebuje 87 kosov. Odlično darilo za vsakega arhitekta in ljubitelja narave, še posebej priljubljeno pri fantih.

Magformers Pastelle 30-17%
45 € 36,99 €

Zadnji kos!

Klasična osnovna kolekcija v mehkih pastelnih barvah je zasnovan predvsem za deklice. V kombinaciji s polprosojnim sijočim materialom je res zelo prijeten za ogled, poleg hiš in tradicionalnih kroglic pa je priljubljen za izdelavo nakita in okraskov vseh vrst vklj. Božič (lahko ga enostavno razporedite v okno ali drevo).

Magformers RC Gokart-17%
50 € 41,18 €

Zadnji kos!

Presenetljivo veliko možnosti iz relativno nekaj kosov! Magformers R / C Gokart, kot pokušina tistega, kar je mogoče ustvariti iz sorazmerno majhnega števila kosov. Iz kompleta sestavite 6 vrst dirkalnikov, ki lahko delujejo z daljinskim upravljalnikom.

Magformers Sweet House 64-17%
89,60 € 73,68 €

Zadnji kos!

Magformers Sweet house je lepo oblikovan in fantastično sestavljen komplet, ki vsebuje 64 kosov. To je odlično darilo za vsakega arhitekta in je opremljen s posebnimi novimi vpenjalnimi dodatki za gradnjo stavb – kot so vrata, okna, strešniki in vse, kar potrebujete za izgradnjo sanjskega doma v svetlo roza in turkizni barvi.

Magformers Wow House
43,40 €

Presenetljivo veliko možnosti iz relativno nekaj kosov! Idealno za otroke, stare od 3 do 6 let, da se naučijo didaktičnih lastnosti s pomočjo kompletov Magformers in kot pokušina tistega, kar je mogoče ustvariti iz sorazmerno majhnega števila kosov.

Magformers Mini dinozavri 40
63,80 €

Set mini dinozavrov Magformers je zasnovan predvsem za gradnjo dinozavrov, vendar pa s tega kompleta lahko zgradite tudi marsikaj drugega. Zelo priljubljen komplet, saj je eden cenejših, vsebuje pa precej raznoliko paleto različnih oblik.

Magformers Mini brunarica
47,40 €

Magformers Mini brunarica je briljantno oblikovan komplet, ki vsebuje 48 kosov. Odlično darilo za vsakega arhitekta in ljubitelja narave, še posebej priljubljenega pri dekletih.