Alltoys vozilo s kockami, 32 kosov-39%
46,41 € 28,10 €

Odprodaja

Robustno vozilo črno modre barve v kompletu vsebuje 32 velikih kock. Otrok jih lahko enostavno prevaža. Vozilo je enostavno za uporabo in služi kot prostor za shranjevanje kock.

Magformers set za sestavljanje Wow Starter-26%
38,30 € 28,20 €

Zadnji kos!

Zelo priljubljena darilna embalaža je idealna za vse začetnike oblikovanja. Vključuje tudi odlične učne karte in vadnice. Od relativno nekaj kosov ponuja presenetljivo veliko možnosti.

Alltoys vozilo iz kock
19 €

Zadnji kos!

Robustno plastično vozilo z maxi kockami v notranjosti. Vozilo vsebuje 22 kock iz katerih lahko otroci gradijo. Vozilo ima nagibni ročaj.

Magformers set za sestavljanje Pikant, majhen
29,60 €

Zadnji kos!

Pikant je ime za dodatni paket manjšega števila magnetnih kosov, s katerim lahko popestrite že kupljeni osnovni komplet Magformers, ki vsebuje večinoma (ali samo) osnovne oblike, torej kvadratke in trikotnike.

Magformers set za sestavljanje Pikant, velik
58,80 €

Zadnji kos!

Pikant je ime za dodatni paket manjšega števila magnetnih kosov, s katerim lahko popestrite že kupljeni osnovni komplet Magformers, ki vsebuje večinoma (ali samo) osnovne oblike, torej kvadratke in trikotnike.

Magformers Transform Wheel Bugy deli za sestavljanje-16%
26,90 € 22,50 €

Zadnji kos!

Nov komplet, zasnovan za izgradnjo motornih koles, avtomobilov in štirikolesnikov. Vsebuje 15 magnetnih oblik in 2 posebni podvozji. V kombinaciji s katerimikoli drugimi deli Magformers sepestrost in velikost vozil opazno poveča. Večina od sto avtomobilov in motociklov, izdelanih iz tega kompleta, je tudi presenetljivo trpežna in jih je zato mogoče pogumno uporabljati kot funkcionalno igračo.

Piatnik Bioblo 120 delov
33,30 €

Kdo pravi, da se lahko gradi le s kockami, se moti! Bioblo – ploščice so različne in imajo unikatno polnilo v obliki čebeljega satja, ki odpira neskončne možnosti: lahko jih uporabite kot nastavek za milne mehurčke, zgradite različne stavbe, se ustvarjalno igrate in ustvarite lastne umetnine.

Magformers AERO Bugy ustvarjalna škatla-15%
111,10 € 93,90 €

Zadnji kos!

Ta serija je poimenovana Aero zaradi magnetičnega propelerja, ki omogoča ustvarjanje vetrnic, helikopterjev, hovercraft in letala vseh vrst, in zato, ker komplet vsebuje veliko oglatih oblih, iz katerih je mogoče ustvariti mnogo aerodinamičnih oblik, česar bodo mali oblikovalci veseli, predvsem zaradi tekmovalnih avtov, vozičkov, raket in vesoljskih ladij. Ta škatla vsebuje tudi dovolj kosov, da lahko sestavite celoten valj.

Magformers MINI robotek v kuhinji, komplet za sestavljanje
33 €

Zadnji kos!

Vsebuje 18 magnetnih oblik in 15 funkcionalnih dodatkov, skupaj z malim robotkom. Možno je sestaviti različne arhitekturne oblike hiš, kamor bo otrok po lastni domišljiji postavil pohištvo in notranje dodatke.

Magformers Pikant 2015, komplet za sestavljanje
44 €

Zadnji kos!

Nove geometrijske oblike, s katerimi lahko razširite svojo zbirko delov za sestavljanje s številom delom, ki zadostuje, da lahko uresničite njihov oblikovalni potencial. Gre za precej specifične geometrijske oblike.

Magformers set za sestavljanje Pikant Kosmos
54,40 €

Zadnji kos!

Poseben komplet dodatkov Magformers s tematiko vesolja, namenjen izdelavi vesoljskih ladij, raketoplanov, satelitov in vesoljskih modulov. Stacionarne vesoljske postaje in različni roboti z medzvezdnim poljem, bodo enako izjemne pri gradnji.

Magformers set za sestavljanje Pikant, plus
44,80 €

Zadnji kos!

Pikant PLUS je priljubljen paket z idealno mešanico vseh novih kosov, namenjen tistim, ki že imajo nekaj naših kompletov in želijo znatno povečati svoj potencial pri sestavljanju.

Magformers set za sestavljanje Pikant Princezna
18 €

Zadnji kos!

Poseben komplet dodatkov Magformers vključuje nove vtične dodatke za gradnjo hiš, gradov in palač, kot so vrata, okna, balkoni. Našli boste vse kar potrebujete za gradnjo svojega sanjskega doma v svetlo roza barvi.

Magformers set za sestavljanje RC Bugy
131,60 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Edinstven komplet, ki omogoča izdelavo desetine različnih avtomobilov, vozičkov, tovornjakov ali vlakov, ki nataknejo motorna kolesa in nato lahko vozijo na daljinski upravljalnik.

Wader Funny Block kocke za sestavljanje, 36 kosov
9,80 €

Zadnji kos!

Barvne Funny kocke za sestavljanje Wader z originalnimi deli, ki se med seboj ujemajo, bodo otrokom v zabavo. Komplet razvija otrokovo domišljijo in kreativnost. S tem kompletom lahko zgradijo skoraj vse kar si zamislijo.

Magformers Master box škatla za ustvarjanje
211,50 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Master box je prvi izmed sestavljank z veliko kosi, pakiranih v veliki plastični škatli za shranjevanje z zapiranje na zaponke, ki že ponuja resnično ustvarjalno spodbudo za tiste, za katere so Magformers postali resen hobi.

Magformers MINI Magdina hiška, komplet za sestavljanje
33 €

Zadnji kos!

Vsebuje 17 magnetnih oblik in 16 funkcionalnih dodatkov, skupaj z malo Magdo. Možno je sestaviti različne arhitekturne oblike hiš, kamor bo otrok po lastni domišljiji postavil pohištvo in notranje dodatke.

Magformers MINI pasje kraljestvo, komplet za sestavljanje
33 €

Zadnji kos!

Vsebuje 18 magnetnih oblik in 15 funkcionalnih dodatkov, skupaj z malim kužkom. Možno je sestaviti različne arhitekturne oblike in večnadstropno luksuzno stanovanje za pse po lastni domišljiji

Magformers set za sestavljanje Pikant Premium
52,80 €

Zadnji kos!

Pikant je ime za dodatni paket manjšega števila magnetnih kosov, s katerim lahko popestrite že kupljeni osnovni komplet Magformers, ki vsebuje večinoma (ali samo) osnovne oblike, torej kvadratke in trikotnike.

Magformers set za sestavljanje Princess
99,60 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Bogato opremljen komplet Princess z LED svetilko je izdelan v mehkih pastelnih barvah in je zasnovan posebej za majhna dekleta. V kombinaciji s polprosojnim sijajnim materialom je zelo prijeten za oko.

Geomag otroška sestavljanka KIDS Panel 68-35%
38,64 € 25 €

Odlična cena

Sestavljanka Geomag Panel vsebuje 6 cm dolge palice. Manjši otroci bolje spoznajo večje dele in delo hitro napreduje. Lahko se kombinira z drugimi kompleti Kids Geomag. Paket vsebuje dolge palice in polnila.

Magformers set za sestavljanje 14-15%
23 € 19,50 €

Odlična cena

Magformers 14 je osnovni geometrijski niz, iz katerega je mogoče ustvariti presenetljivo veliko različnih enostavnih struktur in geometrijskih teles, vključno z več platoničnimi in arhimedovimi telesi (npr. Tako imenovana majhna krogla ali štirinajststranska).

Lamps Sestavljanka, 80 kosov
15,60 € 13 €

Plastični komplet vijakov in ostalega orodja. Ta komplet vključuje orodja, kot so kladivo, izvijač, ključ in drugi deli. Ta komplet orodij je namenjen vsakemu majhnemu mojsteru, ki rad pomaga pri popravilu.

Magformers Master PLUS škatla za ustvarjanje
262,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Master PLUS je z novimi deli razširjena verzija klasične Master škatle – zelo priljubljenega velikega pakiranja, ki je primeren tudi za igralnice, vrtce, veččlanske družine ali male navdušence, ki ne želijo omejiti svojega ustvarjalnega leta preveč pomanjkanja kosov.

Magformers MINI Maksovo igrišče
33,40 €

Vsebuje 17 magnetnih oblik in 16 funkcionalnih dodatkov, skupaj z malim Maxom. Možno je sestaviti različne oblike igrišča ali polovično pokritega igrišča, kamor bo otrok po lastni domišljiji postavil tobogane in okvirje za plezanje.

Hubelino kocke za sestavljanje, 105 ks
33,29 € 30,50 €

Razširite svojo zbirko kock Hubelino s setom, ki vsebuje 105 kock. Bele kocke vam omogočajo, da povečate izvirno sestavo, za več zabave. Deli v tem kompletu se lahko kombinirajo s kompleti drugih proizvajalcev.

Geomag Color 127 magnetna sestavljanka
83,60 € 64,10 €

Geomag Color je odlična magnetna sestavljanka. Združite magnetne palčke zahvaljujoč jeklenim kroglicam in ustvarite najrazličnejše figure in oblike. Palčke v tem razredu so varne tudi za manjše otroke.

Geomag Glitter 68 magnetna sestavljanka
39,96 € 30,60 €

Sestavljanka Geomag Glitter vsebuje 24 palčk z bleščicami. Zahvaljujoč preprostemu konstrukcijskemu sistemu lahko dobimo neskončno število oblik. Lahko se kombinira z drugimi kompleti Geomag sestavljank.

Magformers set za sestavljanje 30 Rainbow - začetni set-17%
44,90 € 36,90 €

Odlična cena

Iz Magformers 30 boste zgradili različne različne hiše, gradove, živali, rastline, pa tudi številne priljubljene okraske in nakit ter seveda preprosta telesa Arhimeda in Platona. Na voljo je v različnih krepkih barvah (rumena, oranžna, roza, rdeča, turkizna, zelena, modro-vijolična, vijolična in modra) in je eden najbolj priljubljenih modelov za sestavljanje in krepitev kreativnosti.

Magformers JUMBO box škatla za ustvarjanje
310,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Jumbo box je največje igralno pakiranje pakirano v plastični škatli za shranjevanja z zapiranjem na zaponke, ki vsebuje vse potrebne komponente, ki so skrbno izbrane in jih je dovolj. S tem pakiranjem vaše ustvarjanje ni omejeno.