Lamps bager, komplet
12,40 € 10,30 €

Komplet kovinskih vijakov za bager. Ta brezčasni komplet je hit malih inženirjev. Navodila za uporabo so priložena v paketu. Razvoj motoričnih sposobnosti ter potrpežljivosti.

Lamps letalo, komplet
12,40 € 10,30 €

S tem kompletom lahko sestavite čudovito letalo Spitfire. To enosedežno letalo je med drugo svetovno vojno služilo v RAF in drugim zračnim silam. Navodila za uporabo so priložena v paketu.

Lamps vojaško oklepno vozilo
12,80 € 11,40 €

Dodelano vojaško oklepno vozilo. S tem kompletom lahko sestavite najslavnejši ameriški tank iz druge svetovne vojne. Navodila za uporabo so priložena v paketu. Razvoj motoričnih sposobnosti ter potrpežljivosti.

Lamps avtobus, komplet
12,40 € 10,30 €

Komplet kovinskih vijakov za avtobus. Ta brezčasni komplet je hit malih inženirjev. Navodila za uporabo so priložena v paketu. Razvoj motoričnih sposobnosti ter potrpežljivosti.

Lamps Sestavljanka, 80 kosov
15,60 € 13,10 €

Plastični komplet vijakov in ostalega orodja. Ta komplet vključuje orodja, kot so kladivo, izvijač, ključ in drugi deli. Ta komplet orodij je namenjen vsakemu majhnemu mojsteru, ki rad pomaga pri popravilu.

Lamps vlak, komplet
12,40 € 10,90 €

Dodelan vlak z vagoni. S tem kompletom lahko sestavite čudovito lokomotivo z vagonom. Navodila za uporabo so priložena v paketu. Razvoj motoričnih sposobnosti ter potrpežljivosti.