Burnshield Burnshield opeklinski komplet EASY CARE

Burnshield Burnshield opeklinski komplet EASY CARE

Številka: 100050067260
Partnerska prodaja
Burnshield opeklinski komplet EASY CARE je primeren je za oskrbo manjših do srednjih opeklinskih ran. Komplet je idealen za dom ali pisarno, za potovanja in kot prva pomoč za opekline v avtu. Celoten opis

Partnerska zaloga 5+ artikli

25.4. - 26.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100050067260

Predstavitev

Burnshield opeklinski komplet EASY CARE je primeren je za oskrbo manjših do srednjih opeklinskih ran. Komplet je idealen za dom ali pisarno, za potovanja in kot prva pomoč za opekline v avtu. V notranjosti paketa se nahajajo posamezni elementi prve pomoči pri opeklinah, vsak element je opremljen z navodili za uporabo. Komplet je zapakiran v majhno, lahko prenosno PVC plastično škatlo. 

Primeren je za oskrbo manjših do srednjih opeklinskih ran. Komplet je idealen za dom ali pisarno, za potovanja in kot prva pomoč za opekline v avtu.

Vsebina: 

– 1 x opeklinska obloga Burnshield 10 x10 cm

– 1 x opeklinska obloga Burnshield 20 x20 cm

– 3 x vrečka Burnshield Burn Blott 3,5 ml 

– 2 x povoj 50 mm

– 3 x obliž

– 1 x trak iz umetne mase 

– 1 x par latex rokavic

– 1 x škarje za prvo pomoč

Burnshield opeklinske obloge ohladijo prizadeto območje kože, preprečujejo izsušitev kože in pospešujejo celjenje opeklinskih ran. Takojšen učinek in enostavna uporaba: ročno odpiranje zavitka omogoča hiter dostop do obloge, ki jo po odprtju enostavno položite na prizadeto območje kože.

Obloga se popolnoma prilagodi rani in jo v celoti prekrije, tako deluje kot naravna zaščita. Vse opeklinske obloge Burnshield zmanjšujejo možnost brazgotin, so varne za uporabo pri otrocih in so nestrupene za okolje. 

Opeklinske obloge so na voljo tudi kot obrazne maske, ki se popolnoma prilagajajo obrazu, imajo odprtine za nos in usta in zagotavljajo popolno prekrivanje obraznih ran. Opeklinske obloge za obraz so prepojene z hidrogelom, ki hladi prizadeto območje, takoj olajša bolečino in zmanjšuje možnost brazgotin. Hitro ročno odpiranje in enostavna uporaba obraznih mask zagotavljata najhitrejšo prvo pomoč pri opeklinskih ranah na predelu obraza. 

Osnova izdelkov Burnshield je hidrogel, ki je sestavljen iz 96% vode, 1% olja čajevca in 3% emulzije gela. Kot nosilec je bil izbran penasti obkladek, ki je popolnoma impregniran s tem gelom. To ustvari izdelek z naslednjimi lastnostmi:

– takojšnji analgetični učinek

– nadzorovano odvajanje toplote iz rane (hlajenje)

– zmanjšanje nastanka edema

– sterilni in antibakterijski učinek

– ne vpliva na diagnozo ran

– spodbuja pretok krvi

– gel je nelepljiv in se ne drži rane

– je naravno antibakterijski

– nestrupen

– varno za uporabo pri otrocih