Dragomira Ahlin: Čutno o izvenčutnem

Dragomira Ahlin: Čutno o izvenčutnem

Številka: 813000
Knjiga ‚Čutno o izvenčutnem‘ je zanimivo branje za vse, ki se sprašujejo, kaj je izvenčutno zaznavanje ter ali kaj takega sploh obstaja. Telepatijo, jasnovidnost, intuicijo ali kako drugo obliko izvenčutnega zaznavanja je veliko ljudi že kdaj doživelo. Celoten opis
27 €
Vključno z DDV
25,13 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 813000

Predstavitev

To potrjuje tudi obsežna anketa, predstavljena v knjigi. Nadaljnje raziskovanje izvenčutnega zaznavanja nas popelje preko usmerjenih intervjujev do testov, ki jih bralka ali bralec lahko opravi, če želi izvenčutno zaznavanje prepoznati pri sebi. Sledijo priporočila za lastno prakticiranje takšnega zaznavanja.

Potrditvi obstoja izvenčutnega zaznavanja s pomočjo obsežne literature ter izkušenj sledi filozofsko teoretska razlaga najprej o tem, kako to, da je izvenčutno zaznavanje sploh mogoče. Posledično se je oblikoval nov pogled na svet, na nas same, na življenje in smrt ter na naše najširše okolje.

Vesoljstvo je polje zakodiranih informacij. Te se med seboj dinamično prepletajo v bolj organizirane enote in razpletajo v preprostejše oblike. Na določeni stopnji organiziranosti informacijskih kod nastane materialni svet, ob nadaljnji organizaciji nastane živi svet.

Najvišja stopnja zavesti je zaenkrat takšna stopnja organiziranosti zakodiranih informacij oziroma tak miselni svet, ki omogoča stik s poljem informacij in hkrati ozaveščanje tega procesa. Zaradi tega miselni svet lahko organizirano uporablja informacije iz polja v vesoljstvu.

O avtorici:

Dragomira Ahlin je doktorica medicine, specialistka psihiatrije. Izobraževala se je na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Specializacijo iz psihiatrije je zaključila l. 1983. Opravljen ima doktorat mejnih znanosti na univerzi Rushmore v ZDA. Delala je v več psihiatričnih ambulantah, od leta 1993 pa vodi ima zasebno psihiatrično ambulanto.

Lastnosti knjige:

  • Original naslov: Čutno o izvenčutnem
  • Jezik: slovenščina
  • Založnik: Temza
  • Zvrst: osebna rast in duhovnost
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 128
  • Dimenzije: 15,5 × 21,5 cm