Silk'n Infinity Smooth INF1PE1C1001, laserski odstranjevalec dlak

Znamka: Silk'n Naša številka: 1390134

Brezplačna dostava

Silk'n Infinity Smooth INF1PE1C1001, laserski odstranjevalec dlak

Silkn laserski odstranjevalec dlak Infinity Smooth INF1PE1C1001 s 400.000 svetlobnimi impulzi poskrbi za neboleče odstranjevanje dlak. Celoten opis

262.4

299,99 €
262,40 €
-12%

Naša številka: 1390134

Predstavitev

Opis artikla

Infinity Smooth INF1PE1C1001

Silkn laserski odstranjevalec dlak Infinity Smooth INF1PE1C1001 za odstranjevanje dlak uporablja tehnologijo eHPL, ki združuje galvanske in optične vire energije. Deluje tako, da razširi pore in omogoči, da svetloba prodre globlje v lasni mešiček. S tem omogoči, da tudi kozmetična negovalna sredstva prodrejo globlje in izboljšajo teksturo kože. Infinity Smooth je primeren za vse barve kože. 

Silkn Infinity Smooth deluje tako, da z vsakim tretmajem zmanjša rast dlak. Gre za popolnoma neboleč postopek, s katerim boste dosegli izredno gladko kožo. Odlikuje ga hitro sprožanje svetlobnih impulzov, s čimer omogoči hitro delovanje. Z napravo le rahlo drsite po koži, aparat pa bo neprekinjeno oddajal svetlobne impulze z intervalom 1 ali 2 sekundi. Območje tretiranja je 3 cm², zato je odličen tudi za manjša področja kot sta obraz in bikini linija.


Enostavno spremljanje napredka

Pri spremljanju napredka in tretmajev vam bo v pomoč aplikacija Silk'n Infinity Smooth. Omogoča, da ustvarite svoj prilagojen program tretmajev. Ima koledar, ki vas bo opozoril, ko bo čas za naslednji tretma, preverili pa boste lahko tudi število uporabljanih svetlobnih impulzov.

Napravo preko Bluetooth povezave povežite s svojim pametnim telefonom in odprite aplikacijo. Preko aplikacije lahko napravo tudi zaklenete in tako preprečite, da bi se z njo igrali otroci. Spremljanje napredka še nikoli ni bilo tako enostavno.

Infinity Smooth INF1PE1C1001

Varna in neboleča uporaba

Pomembno je, da kožo pred tretmajem primerno pripravite. Kožo morate obriti, očistiti in posušiti. Na njej ne sme biti sledi praškov, antiperspirantov in dezodorantov. Poleg laserskega odstranjevalca dlak v pakiranju prejmete tudi Silk’n LadyShave Wet & Dry brivnik, ki bo poskrbel za odlično britje. Primeren je za britje tako na mokri kot na suhi koži.

Uporaba bo varna, saj ima odstranjevalec dlak vgrajen senzor za barvo kože ter varnostni mehanizem za zaščito vaših oči. Izbirali boste lahko med 5 nastavitvami moči. Pri prvi uporabi se priporoča izbira nastavitve 1, kasneje pa izberite višjo nastavitev. 

Silkn Infinity Smooth INF1PE1C1001

Tehnične podrobnosti

Število svetlobnih impulzov 400.000
Število nastavitev moči 5
Povezljivost Bluetooth
Obdelovalna površina 3 cm²
Podaljšek 1,5 m
Tehnologija eHPL
Dodatno torbica za shranjevanje, ženski brivnik Silk'n LadyShave Wet & Dry

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Uporaba epilacija/depilacija
Število hitrosti 5