Philips ravnalec las Pro HPS930/00

Philips ravnalec las Pro HPS930/00

Številka: 619826
Ravnalnik Philips Pro nudi najboljše funkcije za ravnanje las. Ponaša se z lebdečima ploščama iz titana za najboljše prevajanje toplote, ki omogočata hitro ravnanje z optimalnim pritiskom, 10-sekundnim časom segrevanja in digitalno nastavitvijo temperature. Celoten opis
99,99 €
Vključno z DDV
90,21 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 619826

Predstavitev

2+3 leta jamstva

Ob nakupu Philips Prestige Pro sušilnika za lase ali ravnalnika za lase in njegovi registraciji na MyPhilips, v roku 90 dni od dneva nakupa, si lahko poleg 2 let redne garancije pridobite pravico na dodatna 3 leta jamstva. Skupaj kar 5 let garancije.

Akcija velja na izdelka HPS930 in HPS920 kupljena v obdobju do 31. 12. 2021.

Več o promociji si preberite na uradni spletni strani.

Philips Prestige Pro: 2+3 leta jamstva

S Philipsovim ravnalnikom las Pro HPS930/00 bodo vaši lasje čudovito oblikovani in brez poškodb. Ima 110 mm dolgi plošči za hitro in enostavno ravnanje las, nego z ioni za sijoče lase in temperaturo za profesionalno oblikovanje do 230°C za popolno pričesko.

tekst

Ravnalnik las omogoča segrevanje že v 10. sekundah in ohranja stalno temperaturo. Zaradi visoko zmogljivega grelnika omogoča ravnanje las pri temperaturi, ki je prijaznejša do las in tako omogoča pričesko, ki si jo želite. Nenamerno izpostavljanje vročini pa preprečuje ThermoGuard, ki temperaturo poveča le v korakih po 5 °C nad 200 °C.

Napredna Philipsova tehnologija EHD zagotavlja stalno in enakomerno porazdelitev toplote, tudi pri visokih temperaturah. Tako preprečuje nastanek vročih mest, kar pripomore k boljši zaščiti ter ohranja vaše lase zdrave in sijoče.

tekst

S titanom prevlečeni plošči sta trpežni in omogočata hiter prenos toplote, kar zagotavlja hitrejše ravnanje. Titan je po naravi mikroskopsko bolj gladek kot keramika, zato omogoča optimalno trenje in zmanjšuje poškodbe las, tako da z lebdečima ploščama preprečite lomljenje las. Če pri ravnanju las uporabite prevelik pritisk, se lebdeči plošči premakneta, kar ščiti lase pred poškodbami in preprečuje lomljenje las.

Uradna stran izdelka

Tehnične podrobnosti:

  • Napetost: 110–240 V
  • Tip grelnika: Visokozmogljiv grelnik
  • Čas segrevanja: 10 sekund
  • Dolžina kabla: 2,5 m
  • Najvišja temperatura: 230 °C
  • Barva: Črna
  • Drugo:

Nega z ioni

Lebdeči plošči

Tehnologija EHD

Vrtljiv kabel

Obešalna zanka

Garancija: 2 leti