Panasonic EH-NA98-K825 sušilnik las

Panasonic EH-NA98-K825 sušilnik las

Številka: 2525030
Visokokakovostni sušilnik za lase, ki predstavlja novost na trgu. Navlaženi delci nanoe™ za zdrave in lepe lase, kožo in lasišče. nanoe™ in dvojni minerali delajo lase še bolj odporne na poškodbe. Izboljšana vsakodnevna nega las povsem brez zapletov! Celoten opis
199,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
13.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2525030

Predstavitev

EH-NA98-K825 sušilnik

Visokokakovostni sušilnik za lase, ki predstavlja novost na trgu. Navlaženi delci nanoe™ za zdrave in lepe lase, kožo in lasišče. nanoe™ in dvojni minerali delajo lase še bolj odporne na poškodbe. Izboljšana vsakodnevna nega las povsem brez zapletov! 

Sušilnik zagotavlja manjšo poškodbo las in do kar 2× zmanjša cepljenje konic, saj z vlago napolnjeni ioni nanoe™ in dvojni mineralni ioni prodrejo v las in povečajo kohezijo kutikule, kar preprečuje cepljenje. S pritiskom gumba lahko zlahka izberete različne temperature zraka. Mehko drsno stikalo zmanjšuje obremenitev prstov in nohtov, tako da lahko prostornino zraka prilagajate z rahlim dotikom. Ročaj je zložljiv, tako da lahko sušilnik priročno in kompaktno zložite, ko ga ne uporabljate.

Sušilnik je opremljen s specifikacijo za odpornost na prah. 


EH-NA98

Za čudovite, odporne lase

Nanoe™ & dvojni minerali se sproščajo iz zunanjega izpusta, ločeno od vročega zračnega toka. Tako zategnejo kutikulo in zagotovijo zdrave, bleščeče in odporne lase. *»Dvojni mineral«: kovinski ioni, ki jih tvorita cinkovi elektrodi.

EH-NA98

Nanoe™ za čudovite lase in zdravo lasišče

Nanoe™ zadrži približno 1000-krat več vlage kot ioni. Delci nanoe™ prodrejo v lase in zategnejo kutikule, tako da so vaši lasje bolj svetleči, svileni in lažji za urejanje. Navlaži lasišče in ga vzdržuje čistega in zdravega.

EH-NA98

4 Načini

4 načini za 360-stopinjsko nego za lase, lasišče in kožo. Ustrezali bodo vsakemu uporabniku in jim s tem zagotavljal kakovostno sušenje las.

EH-NA98

Vroči način

Ko vklopite sušilnik za lase, se aktivira ta način. Kot nalašč za povsem namočene lase. To funkcijo je navdihnila profesionalna metoda sušenja las z vročim zrakom v smeri kutikul, nato pa preklop na hladen zrak, da se las ohladi.

EH-NA98

Način za nego lasišča

V tem načinu sušilnik nežno suši lasišče s toplim zrakom, nastavljenim na približno 50 °C *¹. nanoe™ dodaja vlago, kar zmanjša suhost in zagotovi bolj zdravo lasišče. *¹ Če je temperatura okolice 23 °C.

EH-NA98

Način za nego kože

Ta način dovaja z vlago obogatene delce nanoe™ na vašo kožo. Ta način uporabljajte na koncu sušenja za približno eno minuto.

EH-NA98

Način inteligentnega nadzora temperature

Vgrajeni senzor temperature okolice izmeri temperaturo okoliškega zraka in prilagodi zračni tok na ustrezno temperaturo za sušenje v katerem koli letnem času.

Tehnične podrobnosti

nanoe™ da
Mineralni ioni Da (dvojni mineral)
Nastavitve 3 hitrosti 4 načini (Izmenični način toplo/hladno, Način inteligentnega nadzora temperature, Način za nego lasišča, Način za nego kože)
Moč (pri 240 V) 1800 W
Šoba za hitro sušenje Da (vgrajeno)
Zložljiv da
Napetost 220–240 V
Velikost ohišja 90 × 226 × 210 mm
Velikost ohišja 215 (brez šobe) x 231,5 × 91,5 mm
Teža 502 g
Opombe brez šobe, brez šobe/napajalnega kabla

Garancija: 2 leti