Braun Silk-Epil 9 Flex MB epilator

Braun Silk-Epil 9 Flex MB epilator

Številka: 2728332
Epilator Braun Silk-épil 9 Flex za ženske je depilacijski aparat za odstranjevanje dlačic, zasnovan v omejeni seriji 100 Years Limited Edition. Opremljen je s popolnoma gibljivo glavo in ergonomsko oblikovanim ročajem z nedrsljivim oprijemom, priložena pa je tudi ekskluzivna potovalna torbica v beli barvi. Celoten opis
246,99 €
227,81 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2728332

Predstavitev


Braun Silk-épil 9 Flex 9002

Epilator Braun Silk-épil 9 Flex za ženske, Design Edition z belo potovalno torbico


 • Preprosta epilacija: prvi epilator za ženske na svetu, ki je opremljen s popolnoma gibljivo glavo za lažje odstranjevanje dlačic.
 • Design Edition: omejena serija z ekskluzivno belo potovalno torbico ob 100-letnici blagovne znamke Braun.
 • Zasnovan za dolgo življenjsko dobo: epilator, izdelan v Nemčiji. 
 • Uporaben dizajn: ergonomičen ročaj z nedrsljivim oprijemom, popoln za epilacijo pod prho.
 • Dolgotrajni rezultati: visoko učinkovita epilacija – rezultati odstranjevanja dlačic trajajo več tednov in ne samo dni.
 • Nadzor pritiskanja: tehnologija SensoSmart nežno prilagaja pritisk epilatorja na kožo, kar zagotavlja maksimalno udobje.

Stoletje dobrega dizajna


počastitev stoletnice znamke Braun smo ustvarili posebne serije nekaterih naših vodilnih izdelkov, vključno s prvim epilatorjem na svetu s popolnoma gibljivo glavo: Silk-épil 9 Flex. Ta epilator za ženske pooseblja Braunovo filozofijo: dober dizajn je najpomembnejši. Popolnoma gibljiva glava za dolgotrajnejšo gladkost kože, celo na težavnih predelih. Tehnologija Micro-Grip ujame tudi dlačice, ki jih vosek ne more. Enako učinkovito odstranjevanje dlačic pri mokri ali suhi uporabi.

Preprost. Uporaben. Zasnovan, da traja.


Dober dizajn je preprost

Braunovi izdelki so zasnovani za enostavno uporabo. Toda za njihovo preprostostjo se skriva zapleten inženirski proces, katerega rezultati prinašajo čisto, intuitivno delovanje.

Dober dizajn je uporaben

Verjamemo, da je dober dizajn uporaben. Vsak tehnološki element naših izdelkov je zasnovan tako, da služi določeni potrebi – Braun proizvaja izdelke z namenom.

Dober dizajn je zasnovan, da traja

Vsak dizajn podpremo s prvovrstnimi materiali in visokokakovostno izdelavo. Izdelki Braun so izdelani za vzdržljivost, ki kljubuje času, trendom in obrabi.


Gladka koža, ki traja

Ker je opremljen z gibljivo glavo, Silk-épil 9 Flex poskrbi za epilacijo povsem brez truda. Dolgi tedni gladke kože kot iz salona, brez nadležnega voskanja.

Uporabite ga povsod

Vgrajena tehnologija SensoSmart s pomočjo rdeče lučke vodi vašo epilacijo tako, da zagotovi ustrezen pritisk na kožo – kjer koli že odstranjujete dlačice.

Nikoli več ne spreglejte dlačice

S kombinacijo posebne lučke Smartlight in tehnologije Micro-Grip epilator Silk-épil 9 Flex razkrije in odstrani tudi najtanjše, najkrajše dlačice – za več tednov čudovito gladke kože.

Britje in prirezovanje

Z brivno glavo se epilator spremeni v popolnoma funkcionalen brivnik, če pa dlačice raje prirežete, lahko uporabite prirezovalni nastavek.


Vsebina pakiranja

 • 1 x epilator
 • 1 x brivna glava
 • 1 x prirezovalna glava
 • 1 x bela potovalna torbica Design Edition
 • 1 x ščetka za čiščenje
 • 1 x polnilnik

Tehnične podrobnosti

Barva bela
Čas delovanja 50 min
Čas polnjenja 1 h
Št. pincet 40
Nastavek za britje in prirezovanje da
Masažna blazinica ne
Ščetka za piling ne
Mokra uporaba da
Suha uporaba da
Smartlight lučka da

Garancija: 5 let