Braun PL 5117 Silk Expert Pro 5 laserski odstranjevalnik dlak

Braun PL 5117 Silk Expert Pro 5 laserski odstranjevalnik dlak

Številka: 2843365
Odlična cena
Broun Silk Expert Pro 5 je visokokakovosten aparat IPL, primeren za odstranjevanje dlak na telesu in obrazu. S 400.000 bliski in senzorjem SensoAdapt se samodejno in nenehno prilagaja barvi vaše kože ter zagotavlja gladko kožo. Celoten opis
320,27 €
Vključno z DDV
299,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
5.7. predvidena dostava na dom
 
Številka: 2843365

Predstavitev

Braun IPL Silk Expert Pro 5 laserski odstranjevalnik dlak


  • Braunova najnovejša generacija aparatov IPL: Najvarnejši, najhitrejši in najučinkovitejši aparat IPL za vidno odstranitev dlačic do 6 mesecev.
  • Najvarnejša tehnologija IPL: Klinično in dermatološko potrjeno varna za kožo, kar je potrdila mednarodna organizacija za zdravje kože (Skin Health Alliance).
  • Pametni IPL s senzorjem kože SensoAdapt (z UV-zaščito): Edina tehnologija IPL za odstranjevanje dlačic, ki se samodejno in nenehno prilagaja barvi vaše kože.
  • Najhitrejši IPL: Obe nogi v manj kot 5 minutah pri najnižji ravni energije. Dvakrat hitrejši kot predhodni aparat Silk Expert 5. Vključuje prvovrstno torbico in brivnik Venus.
  • Nov kompakten dizajn: za 15 % manjši in 25 % lažji, za preprosto rokovanje in uporabo brez truda. 400 000 bliskov, 30 % več kot predhodni Silk Expert 5.
Braun IPL Silk Expert Pro 5

SlikaNaziv

Silk Expert Pro je Braunova najnovejša generacija aparatov IPL. Silk Expert Pro 5 je najvarnejši, najhitrejši in najučinkovitejši aparat IPL za vidno odstranitev dlačic do 6 mesecev

Najvarnejša tehnologija IPL je klinično preizkušena in dermatološko potrjeno varna za kožo, kar je potrdila mednarodna organizacija za zdravje kože (Skin Health Alliance). Samodejno in nenehno se prilagaja barvi vaše kože, da zagotavlja optimalno ravnovesje med učinkovitostjo in varnostjo za vidno odstranitev dlačic. 

Najhitrejši IPL je dvakrat hitrejši od predhodnega aparata Silk Expert 5 – spodnji del obeh nog lahko obdelate v manj kot 5 minutah. Vključuje prvovrstno torbico za priročno shranjevanje in transport aparata ter brivnik Venus za pripravo na postopek.

Nov kompakten dizajn je za 15 % manjši in 25 % lažji, kar omogoča preprosto rokovanje in uporabo brez truda. S 400 000 bliski ponuja 30 % več kot predhodni Silk Expert 5.


Najvarnejša naprava IPL po zaslugi tehnologije SensoAdapt

Barva kože je na različnih delih telesa različna, zato senzor SensoAdapt (z UV-zaščito) nenehno analizira barvo kože in ji prilagaja bliske za najvarnejše in najučinkovitejše vidno odstranitev dlačic.

Priporoča organizacija Skin Health Alliance.

Vodilna mednarodna organizacija za zdravje kože je v sodelovanju z dermatologi in znanstveniki dermatološko odobrila izdelek kot varen za kožo.


Najhitrejša naprava IPL. Dvakrat hitrejša kot prej.

Za obdelavo obeh nog potrebujete samo 5 minut pri najnižji ravni energije. Način drsenja sproži več bliskov, da je postopek kar najhitrejši, kar je idealno za večje predele telesa, medtem ko statični način zagotovi večjo natančnost, ki je primerna za manjša in občutljiva območja.

Nežen do vaše kože.

Nežna in zelo nežna nastavitev zmanjšata raven energije, kar olajša postopek začetnicam, ki aparat uporabljajo na občutljivih območjih. Aparat je primeren celo za obraz.

400.000 bliskov. 10 stopenj intenzivnosti.

400.000 bliskov (+ 30 % v primerjavi s predhodnim aparatom Silk Expert 5) ustreza 22 letom uporabe. 10 stopenj intenzivnosti zagotavlja, da je intenzivnost svetlobe ustrezna za barvo vaše kože.

Načrtujte svoje tretmaje in jim sledite.

Aplikacija Braun Silk Expert Pro uporablja intuitiven postopek za sledenje napredku vaših tretmajev in tako omogoča popolne rezultate. Pokaže vam tudi, kako deluje senzor barve kože SensoAdapt.


Odkrijte, ali je naprava IPL ustrezna za vas:

IPL je najučinkovitejši na svetli do srednje svetli koži z dlačicami, ki so od naravno blond do temno rjave ali črne barve. IPL je najmanj učinkovit na zelo svetlih, rdečih, sivih ali belih dlačicah, v katerih je manj melanina, ki bi absorbiral svetlobo.


Vsebina pakiranja

  • 1 x Braun Silk Expert Pro 5 PL5117 IPL
  • 1 x precizni nastavek
  • 1 x premium torbica
  • 1 x Venus brivnik

Tehnične podrobnosti

Delovanje odstranjevanje vidnih dlačic, natančno odstranjevanje dlačic
Stopnje intenzivnosti 10
Frekvenca bliskov 0,5 – 0,9 s
Senzor barve kože SensoAdapt samodejno in stalno
Čas za spodnji del noge 5 min
Število bliskov 400 000
Nežni način da

Garancija: 2 leti