Platinet PHS330 avtomatski dozirnik s senzorjem, 330 ml, bel

Platinet PHS330 avtomatski dozirnik s senzorjem, 330 ml, bel

Številka: 2750865
Avtomatski dozirnik Platinet omogoča umivanje ali razkuževanje rok v zgolj 0,25 sekunde, brez prenosa mikrobov in bakterij. Celoten opis
29,99 €
Vključno z DDV
15,71 €
-47%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

2.8. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
4.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2750865

Predstavitev

Brezkontaktni avtomatski dozirnik mila s senzorjem


avtomatskim dozirnikom imate lahko tekočino na roki v zgolj 0,25 sekunde. PHS330 je popoln brezkontaktni dozirnik tekočine, primeren za kuhinje, kopalnice, delovna mesta za razkuževanje – brez prenosa mikrobov in bakterij. Samo položite roke pod senzor in dozirnik samodejno sprosti točno določeno količino tekočine. Na sredini ima prozorni del, ki vam kaže koliko tekočine je še v samem dozirniku tekočine v moderni beli barvi.

Platinet PHS330 lahko uporabite tudi za razkuževanje rok – enostavno nalijte tekočino za razkuževanje v dozirno posodo. Razkuževanje rok postane tako popolnoma enostavno in brezkontaktno, torej varno in brez bakterij ter mikrobov – za vse uporabnike.

Dodaten nasvet: Če potrebujete več mila na enkrat, držite roko pod senzorjem dodatno 2s in dozirnik bo izčrpal dodatno količino.

Platinet PHS330 avtomatski dozirnik s senzorjem, 330 ml, bel

Enostavna namestitev in uporaba ter delovanje na baterije

Brezkontaktni dozirnik mila, s kapaciteto 330 ml, je popolnoma enostaven za namestitev in zelo funkcionalen. Na spodnji strani vstavite 4× baterije AAA in dozirnik je pripravljen na uporabo. Primeren je za vse vrste običajnega mila za posodo, tekočega mila za umivanje rok, losjona za roke in razkužila za roke.

Z IPX3 vodoodpornim avtomatskim dozirnikom mila bo umivanje ali razkuževanje rok popolnoma enostavno in funkcionalno. Poslovite se od običajnega mila, prekritega z mikrobi, in začnite uporabljati avtomatski senzorski dozirnik, da bo uporaba le-tega brez prenosa mikrobov in bakterij.

Platinet PHS330 avtomatski dozirnik s senzorjem, 330 ml, bel

Tehnične podrobnosti

Kapaciteta 330 ml
Vodoodpornost IPX3
Motor tiho delovanje – 40 dB
Napajanje 4×AAA baterije (niso priložene)
Barva bela
Dimenzije 12,9 × 8,2 × 19,8 cm
Masa 235 g
Druge lastnosti Avtomatski dozirnik mila, losjona ali razkužila v samo 0,25 sekunde
Brez prenosa mikrobov in bakterij
Material, popolnoma prijazen okolju
Enostaven za namestitev in uporabo

Garancija: 1 leto