Mueller opornica za zapestje, levo, zelena linija, S-M, črna

Mueller opornica za zapestje, levo, zelena linija, S-M, črna

Številka: 807924001
Mueller opornica za zapestje je del »zelene linije" izdelkov, ki so izdelani iz materialov, ki ne vsebujejo nafte. Njena uporaba je primerna za lajšanje bolečine in otekline pri težav povezanih s sindromom karpalnega kanala. Nudi čvrsto oporo poškodovanemu ali šibkemu zapestju. Primerna je za levo zapestje. Celoten opis
30,76 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

27.9. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
29.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 807924001

Predstavitev

Mueller opornica za zapestje je del »zelene linije«, ki je izdelana iz materialov brez vsebnosti nafte. Notranja podloga manšete se pohvali z izdelavo iz recikliranih plastenk, tudi embalažo pa je mogoče reciklirani. Črnilo embalaže je izdelano na sojini osnovi.

Opornica zanesljivo podpira poškodovano ali šibko zapestje in obenem omogoča nemoteno gibanje palca ter kazalca. Idealna je za lajšanje bolečine in otekline pri težav povezanih s sindromom karpalnega kanala.

Navdušeni boste nad izjemnim udobjem med nošenjem, zato jo boste zlahka nosili preko cele dneva ali tudi čez noč. Udobje je dodatno zagotovljeno s pomočjo mehke podloge.

Vzdrževanje: opornico ročno operite v hladni vodi z dodatkom blagega detergenta. Pri pranju ne uporabljajte belila ali mehčalca. Temeljito izperite in posušite na zraku. Ne likajte.

Opozorilo: opornica vsebuje materiale, ki bi lahko povzročili draženje kože. Ob pojavu izpuščaja ali v primeru, da bolečina ne popusti, prenehajte z uporabo ter se posvetujte z zdravnikom.

Tabela velikosti
S-M 13–20 cm
L-XL 20–25 cm