Mueller manšeta za meča in golenico, črna (330), LG

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Mueller Naša številka: 616347002

Mueller manšeta za meča in golenico, črna (330), LG

Manšeta Mueller za meča in golenico je lahka manšeta, ki zagotavlja čvrsto, udobno kompresijo, s čimer lajša bolečino in neugodje pri vnetju pokostnice. Manšeto odlikuje enostavno snemanje in natikanje. Nastavljivi trakovi pa omogočajo individualno prileganje. Celoten opis

29.99
5 1

29,99 €

Naša številka: 616347002

Predstavitev

Opis artikla

Mueller manšeta za meča in golenico nudi odlično kompresijo in zagotavlja stabilno oporo, hkrati pa ohranja optimalno gibljivost. Namenjena je namestitvi na meča in golenico in bo v veliko pomoč pri lajšanju bolečine in neugodja, še posebej pri vnetju pokostnice.

Omogoča izjemno enostavno namestitev, saj manšeto preprosto potegnete čez stopalo, z nastavljivimi trakovi pa si nato manšeto individualno prilagodite. Robovi manšete so opremljeni z mehkimi šivi, ki preprečujejo draženje ali nastanek odrgnin. Pri lajšanju dolgotrajne problematike je primerna za vsakodnevno uporabo, priporočljivo pa jo je nositi preko dneva. Nameščena naj ne bo pretesno.

Izdelana je iz mehkega neoprena, ki ohranja telesno toploto in posledično spodbuja krvni obtok ter obenem nadzira odvečno tekočino v predelu meč.

Velikost Obseg meč
REG 27 - 40 cm
LG 40 - 50 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Del telesa ostalo
Velikost L
Barva črna