Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Mueller manšeta za koleno Life Care, bež, S (57011)

Mueller manšeta za koleno Life Care, bež, S (57011)

Številka: 807234001
Manšeta za koleno Meuller Life Care zagotavlja čvrsto podporo bolečemu kolenu in je v veliko pomoč pri lajšanju bolečin. Omogoča povsem enostavno namestitev in je primerna za ročno čiščenje v hladni vodi. Na voljo je v štirih velikostih. Celoten opis
35,88 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 807234001

Predstavitev

Meuller manšeta za koleno Life Care nudi blago kompresijo in zagotavlja stabilno oporo, hkrati pa ohranja optimalno gibljivost. Namenjena je namestitvi na koleno in bo v veliko pomoč pri lajšanju bolečin v kolenu, ki so posledica artritisa, splošnih zdravstvenih težav, večjih obremenitev ali različnih poškodb.

Omogoča izjemno enostavno namestitev, saj manšeto preprosto potegnete čez stopalo, gel blazinico namestite tako, da podpira pogačico in jo udobno namestite. Zasnovana je tako, da opora iz gela nudi optimalno kompresijo pogačice, fleksibilne vzmeti pa nudijo dobro stransko podporo na obeh straneh kolena.

Izdelana je iz mehkega zračnega materiala, zaradi česar je primerna za celodnevno uporabo. Oblikovana je tako, da jo boste lahko nosili tudi pod oblačili.

Primerna je za ročno čiščenje v hladi vodi, z uporabo blagega detergenta, brez uporabe belila ali mehčalca. Osušite jo na zraku in je ne likajte.

Opomba: pri izbiri velikosti, si natančno izmerite obseg okoli sredine kolena.

Velikost Obseg sredine kolena
S 30,4 – 35,5 cm
M 35,5 – 40,6 cm
L 40,6 - 45,7 cm
XL 45,7 - 50,8 cm