Mueller manšeta za stegno, neopren, univerzalna, črna (4491)

Mueller manšeta za stegno, neopren, univerzalna, črna (4491)

Številka: 589092
ODREZANE CENE – 20% popusta na vse opornice, povoje, trakove znamke MUELLER s promo kodo MDH4SI41 (velja od 12. 4. do 18. 4. 2021. oz. do odprodaje zalog)!
Mueller manšeta za stegno zagotavlja kompresijo in toploto stegenskim mišicam, primerna pa je za namestitev tudi na predel dimelj. Izdelana je iz kakovostnega neoprena. Pohvali se z izjemno prilagodljivostjo ter udobjem. Na voljo je v univerzalni velikosti, ki ustreza obsegu stegna 38–88 cm.
Celoten opis
23,59 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

19.4. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
21.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 589092

Predstavitev

Mueller manšeta za stegno nudi kompresijo in toploto stegenskim mišicam. Odlikuje jo edinstveni kroj, ki omogoča namestitev neposredno na steno ali višje, na predel dimelj. Je odlična izbira v primeru poškodb ali natega kvadricepsa, kit v podkolenskem zgibu ali v dimljah. Idealna je za ogrevanje mišic pred športno aktivnostjo ali za celodnevno uporabo, za zagotavljanje stalne, nastavljive kompresije.

Manšeto zaznamuje izdelava iz mehkega neoprena, ki pomaga zadrževati telesno temperaturo, s čimer pomaga pospeševati krvni obtok ter pripomore k lajšanju bolečin in pospeševanju zdravljenja.

Navdušuje z izjemno prilagodljivostjo ter udobjem. Je izredno trpežna, kar omogočajo popolnoma obšiti robovi.

Na voljo je v univerzalni velikosti, ki ustreza obsegu stegna 38–88 cm.