Mueller kompresijska manšeta za meča Cho-Pat (983), bež, M

Mueller kompresijska manšeta za meča Cho-Pat (983), bež, M

Številka: 616345001
Kompresijska manšeta za meča Mueller Cho-Pat je idealna rešitev za lajšanje bolečin pri vnetju pokostnice. Manšeta namreč nudi blago kompresijo in ohranja telesno toploto, obenem pa uporabniku omogoča izvajanje aktivnosti. Celoten opis
46,15 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

30.9. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
4.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 616345001

Predstavitev

Mueller kompresijska manšeta za meča Cho-Pat nudi blago kompresijo in zagotavlja stabilno oporo, hkrati pa ohranja optimalno gibljivost. Podpira mečne mišice in mehko tkivo spodnjega dela noge, ob enem pa ohranja telesno toploto ter posredno tudi stimulira krvni obtok in kontrolira pretok odvečne tekočine v spodnjem delu noge.

Namenjena je namestitvi na meča in bo v veliko pomoč pri bolečinah v mečih in pri lajšanju bolečin pri vnetju pokostnice.

Omogoča izjemno enostavno namestitev, saj manšeto preprosto potegnete čez stopalo in jo s pomočjo dveh penastih gtrakov udobno namestite na predel meč. Penasta trakova imata poleg stabilne namestitve tudi funkcijo absorbcije udarcev, s čimer zmanjšata vpliv pritiska na kite in mehka tkiva spodnjega dela noge. Pri lajšanju dolgotrajne problematike je primerna za vsakodnevno uporabo, priporočljivo jo je nositi preko dneva, nameščena pa naj ne bo pretesno.

Zasnovana je bila s pomočjo medicinskih strokovnjakov, z namenom lajšanja bolečin pri vnetjih pokostnice, ob polni aktivnosti poškodovanega uda. Oblikovana je tako, da j9o lahko nosite pod športnimi oblačili, tudi pod športnimi nogavicami.

Vnetje pokostnice je skupni izraz za vnetje, oteklino in bolečino, ki se običajno pojavlja vzdolž notranjega ali zunanjega dela golenske kosti, kot posledica majhne, nevidne poškodbe tkiva, povzročene:

  • s tekanjem, hitro hojo, pohodništvom ali treniranjem na trdih površinah;
  • z neustrezno obutvijo;
  • z neustreznim programom raztezanja in vadbe;
  • z več kot 30 km teka na teden.

Velikost Obseg meč
M 27 - 40 cm
L 40 - 50 cm