Mueller kolenska opornica Hg80, M, črna

Znamka: Mueller Naša številka: 807932002

Odlična cena

Mueller kolenska opornica Hg80, M, črna

Kolenska opornica Mueller GH80 z zasnovo v obliki peščene ure se pohvali z gel polnilom na okroglini za dodatno udobje, podporo in stabilizacijo. Izdelana je iz kakovostnega, zmogljivega materiala z visoko odpornostjo proti vlagi. Priporočljiva je kot opora pogačici ter za oporo bolečemu ali nestabilnemu kolenu. Celoten opis

54.9

80 €
54,90 €
-31%

Naša številka: 807932002

Predstavitev

Opis artikla

Mueller GH80 kolenska opornica zagotavlja močno zaščito kolena. Izdelana je visoko zmogljivega Hydracinn materiala. Le-ta ne vsebuje lateksa ter neoprena. Je izjemno kakovosten in odporen na vlago, obenem pa omogoča učinkovito zadrževanje blagodejne telesne toplote. Pohvali se z antimikrobno zaščito.

Opornico odlikuje zasnova po vzorcu peščene ure. Na obeh straneh je opremljena z nedrsečimi, valovitimi trakovi za preprečevanje neprijetnega drsenja opornice. Za udobno nameščanje opornice preko stegenske mišice sta na voljo zgornja lepljiva jermena, prilagodljiv pa je tudi spodnji jermen.

V poudarjenem okroglem delu je polnilo iz gela, ki opornici dodaja udobje, hkrati pa poskrbi za podporo pogačici in dodatno stabilizacijo. Zahvaljujoč jeklenim vzmetem opornica kolenu daje oporo, obenem pa mu omogoča neovirano gibanje. Uporaba opornice je priporočljiva kot opora pogačici ter za oporo bolečemu ali nestabilnemu kolenu.

Tabela velikosti
XS 25–30 cm
S 30–35 cm
M 35–40 cm
L 40–45 cm
XL 45–50 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Del telesa za koleno
Velikost M
Barva črna