Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Mueller elastična manšeta za zapestje, črna, REG (76058)

Mueller elastična manšeta za zapestje, črna, REG (76058)

Številka: 806866001
Elastična manšeta za zapestje Meuller nudi odlično kompresijo predela zapestja in podlakti in zagotavlja čvrsto podporo bolečemu ali oslabljenemu zapestju. Omogoča povsem enostavno namestitev in omogoča ročno čiščenje. Na voljo je v dveh velikostih. Celoten opis

Velikost

15,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

29.4.2024 predviden osebni prevzem
 
3.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 806866001

Predstavitev

Meuller elastična manšeta za zapestje nudi odlično kompresijo in zagotavlja stabilno oporo, hkrati pa ohranja optimalno gibljivost. Namenjena je namestitvi na zapestje in bo v veliko pomoč pri šibkemu, togemu ali bolečemu zapestju.

Omogoča izjemno enostavno namestitev, saj manšeto preprosto potegnete čez dlan na zapestje in palec povlečete skozi za to namenjeno odprtino. Pri lajšanju dolgotrajne problematike je primerna za vsakodnevno uporabo, priporočljivo pa jo je nositi preko dneva. Nameščena naj ne bo pretesno.

Izdelana je iz visoko kakovostne mešanice materialov in primerna za ročno čiščenje v hladni vodi, z blagimi detergenti. Pri vzdrževanju ne uporabljajte belila, niti mehčalca, poleg tega pa manšeta ni primerna za likanje.

Opomba: zaradi vsebnosti naravne gume, manšeta lahko draži kožo. V primeru pojava izpuščaja, takoj prenehajte z uporabo manšete in se posvetujte z osebnim zdravnikom.

Material:

  • 60% poliester
  • 30% naravna guma
  • 10% spandex

Velikost Obseg zapestja
REG 12 - 16,5 cm
LG 16,5 - 20 cm