Mueller elastična manšeta za komolec, črna, M (74182)

Mueller elastična manšeta za komolec, črna, M (74182)

Številka: 806865002
Elastična manšeta za komolec Meuller nudi odlično kompresijo predela komolca in zagotavlja čvrsto podporo bolečemu komolcu. Omogoča povsem enostavno namestitev in omogoča ročno čiščenje. Na voljo je v štirih velikostih. Celoten opis
14,99 €
Vključno z DDV
11,27 €
-24%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

30.9. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
4.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 806865002

Predstavitev

Meuller elastična manšeta za komolec nudi odlično kompresijo in zagotavlja stabilno oporo, hkrati pa ohranja optimalno gibljivost. Namenjena je namestitvi na komolec in bo v veliko pomoč pri šibkemu, togemu ali bolečemu komolcu.

Omogoča izjemno enostavno namestitev, saj manšeto preprosto potegnete čez roko na komolec in jo namestite tako, da vam bo najbolj udobno. Zasnovana je tako, da preprečuje zdrs in gubanje, zaradi česar je primerna tudi za uporabo pod oblačili. Pri lajšanju dolgotrajne problematike je primerna za vsakodnevno uporabo, priporočljivo pa jo je nositi preko dneva. Nameščena naj ne bo pretesno.

Izdelana je iz visoko kakovostne mešanice materialov in primerna za ročno čiščenje v hladni vodi, z blagimi detergenti. Pri vzdrževanju ne uporabljajte belila, niti mehčalca, poleg tega pa manšeta ni primerna za likanje.

Opomba: zaradi vsebnosti naravne gume, manšeta lahko draži kožo. V primeru pojava izpuščaja, takoj prenehajte z uporabo manšete in se posvetujte z osebnim zdravnikom.

Material:

  • 60% poliester
  • 30% naravna guma
  • 10% spandex

Velikost Obseg sredine komolca
S 17 - 25 cm
M 25 - 30 cm
L 30 - 33 cm
XL 33 - 38 cm