Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Mueller elastična manšeta za koleno, črna, S (55251)

Mueller elastična manšeta za koleno, črna, S (55251)

Številka: 807269001
Odprodaja
Elastična manšeta za koleno Meuller nudi blago kompresijo predela kolena in zagotavlja čvrsto podporo bolečemu sklepu. Omogoča povsem enostavno namestitev in omogoča ročno čiščenje. Na voljo je v štirih velikostih. Celoten opis
14,24 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 807269001

Predstavitev

Meuller elastična manšeta za koleno nudi blago kompresijo in zagotavlja stabilno oporo, hkrati pa ohranja optimalno gibljivost. Namenjena je namestitvi na koleno in bo v veliko pomoč pri šibkemu, togemu ali bolečemu sklepu.

Omogoča izjemno enostavno namestitev, saj manšeto preprosto potegnete čez stopalo na koleno in jo namestite tako, da vam bo najbolj udobno. Zasnovana je tako, da preprečuje zdrs in gubanje, zaradi česar je primerna tudi za uporabo pod oblačili. Pri lajšanju dolgotrajne problematike je primerna za vsakodnevno uporabo, priporočljivo pa jo je nositi preko dneva. Nameščena naj ne bo pretesno.

Izdelana je iz visoko kakovostne mešanice materialov in primerna za ročno čiščenje v hladni vodi, z blagimi detergenti. Pri vzdrževanju ne uporabljajte belila, niti mehčalca, poleg tega pa manšeta ni primerna za likanje.

Opomba: zaradi vsebnosti naravne gume, manšeta lahko draži kožo. V primeru pojava izpuščaja, takoj prenehajte z uporabo manšete in se posvetujte z osebnim zdravnikom.

Material:

  • 60% poliester
  • 30% naravna guma
  • 10% spandex

Velikost Obseg sredine kolena
S 30 – 35 cm
M 35 – 40 cm
L 40 – 45 cm
XL 45 - 50 cm