Bosch TAT8613 opekač kruha

Bosch TAT8613 opekač kruha

Številka: 479609
Kakovostni opekač kruha priznanega proizvajalca Bosch, ki deluje s priključno močjo 860 W, se ponaša z Mirror Heating ter AutoHeat Control tehnologijo. Celoten opis
106,90 €
Vključno z DDV
99,90 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 479609

Predstavitev

Naj bo čas zajtrka nekaj posebnega

Naj bo čas zajtrka nekaj posebnega

Če načrtujete sproščen in lagoden zajtrk s hrustljavimi žemljicami ali rogljički na meniju, vam bo mrežica za pogrevanje žemljic zagotovila popolne rezultate.


Čaka vas popolnoma zapečen kruh

Včasih imate v mislih predstavo – o popolnoma enakomerno zapečenem kosu zlatorjavega kruha. Nato pa rezultat ni po vaših pričakovanjih. S pomočjo opekača z avtomatskim centriranjem si lahko zagotovite točno tak opečen kruh, kot si ga želite. Kruh se avtomatsko centrira, kar zagotovi enakomerno opekanje.

Čaka vas popolnoma zapečen kruh

Individualne ravni zapečenosti za posamezniku prilagojen zajtrk

Si vsak dan ne želite enako zapečenega kruha? Po zaslugi funkcije IndividualToastSelection to ni nobena težava. Ne glede na to, ali si želite hrustljavega ali le rahlo zapečenega kruha – vaš opečen kruh naj bo prav tako poseben, kot ste vi.

Individualne ravni zapečenosti za posamezniku prilagojen zajtrk

Za popoln hiter zajtrk

Večina ima zjutraj rada topel in hrustljav opečen kruh, a včasih se kruh ohladi še preden se lotimo zajtrka. Brez skrbi. Funkcija pogrevanja bo vaš opečen kruh ponovno segrela ter poskrbela, da bo spet hrustljav.

Za popoln hiter zajtrk

Vaš odličen zajtrk s svežim in hrustljavim opečenim kruhom

Se za zajtrk veselite kosa zlatorjavo zapečenega kruha, nato pa se vam zažge? To je resnično slab začetek dneva. S funkcijo MirrorHeating se to ne bo zgodilo: vsak kos kruha se enakomerno zapeče in pričara neverjetne dišave.

Vaš odličen zajtrk s svežim in hrustljavim opečenim kruhom

Tehnične podrobnosti

Barva črna
Material nerjaveče jeklo in plastika
Vhodna moč 860 W
Varnost Temperaturna zaščita
Mere 184 × 313 × 170 mm
Teža 2,04 kg

Garancija: 2 leti