Kis omara EXCELLENCE HIGH
92 € 89,70 €

Plastična omara Excellence je estetsko oblikovana, montaža je enostavna, z njeno pomočjo bo shranjevanje organizirano, vsebuje dobro oprijemljive ročaje.

Kis regal Plus Shelf Tribac/5, PVC
89,72 € 44,10 €

Plastični regal s 5 policami ponuja skupno nosilnost 300 kg. Omogočena je pritrditev na steno za večjo varnost in stabilnost.

Kis omarica Logico Low Cabinet
59,90 € 51,60 €

Kis kakovostna nizka omarica, izdelana iz kakovostne plastike. Lahko se uporablja zunaj ali notri, in je idealna za organizacijo in shranjevanje različnih pripomočkov.

Kis visoka omara Logico Utility Cabinet
101,10 €

Zadnji kos!

Kis kakovostna visoka masivna omara, izdelana iz trpežne plastike. Lahko se uporablja zunaj ali notri, in je idealna za organizacijo in shranjevanje različnih pripomočkov in orodja.

Kis omarica EXCELLENCE LOW
56,70 €

Plastična omarica Excellence je estetsko oblikovana, montaža je enostavna, z njeno pomočjo bo shranjevanje organizirano, vsebuje dobro oprijemljive ročaje.

KETER regal OPEN BASE MIDI
45 €

Regal OPEN BASE lahko zaradi odstranljivih polic prilagodite svojim potrebam. Vsaka od 5 polic KETER MIDI ima nosilnost 50 kg, regali pa se lahko združijo v fiksni regalni sistem. Ojačane noge omogočajo shranjevanje velikih predmetov, naprav, itd.

Kis regal OPEN BASE MINI
26,54 € 26,20 €

Shranjevalni plastični regal OPES BASE lahko prilagodite svojim potrebam, zahvaljujoč snemljivi polici z obremenitvijo 50 kg.