slomart Komoda iz trdnega predelanega lesa 60x30x76 cm

Znamka: slomart Naša številka: 100048153082

Partnerska prodaja

slomart Komoda iz trdnega predelanega lesa 60x30x76 cm

Ta komoda iz trdnega predelanega lesa bo dekorativen in praktičen dodatek k vašemu dekorju. Omara iz trdnega predelanega lesa, ki je pridobljen iz tramov, tal in podpornih stebrov starih porušenih… Celoten opis

301.39

391,81 € Vključno z DDV
301,39 €
-23%

Naša številka: 100048153082

Predstavitev

Opis artikla

Ta komoda iz trdnega predelanega lesa bo dekorativen in praktičen dodatek k vašemu dekorju.

Omara iz trdnega predelanega lesa, ki je pridobljen iz tramov, tal in podpornih stebrov starih porušenih hiš, lahko vsebuje različne tipe lesa, kot so palisander (rožni les), borovina, tikovina, bukovina, hrastovina, cedrovina, mangov les, akacijev les itd. To pomeni, da predelan les ohranja karakteristike teh različnih tipov lesa. Predelan les je že staran, izpostavljen vremenskim vplivom in sušen, zato se ne bo skrčil ali ukrivi. Čudoviti vzorci lesa zagotavljajo, da je vsak kos pohištva edinstven in malo drugačen od drugih. Znaki obrabe in vidna struktura lesa nakazujejo na bogato preteklost lesa in dajejo omari topel in pristen videz. Vsak korak v procesu izdelave je izveden z izjemno previdnostjo, ne glede na to, ali gre za brušenje, barvanje ali lakiranje. Komoda ima dovolj prostora ter omogoča urejeno in organizirano shranjevanje vaših pomembnih stvari, ki jih potrebujete pri roki. Jeklene noge prispevajo k trdnosti in osupljivemu industrijskemu stilu komode. Montaža je preprosta.

Pomembna opomba: Vzorci in barve se lahko od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsaka naša komoda edinstvena; dostava je naključna.

  • Material: Trden predelan les + jeklene noge
  • Dimenzije: 60 × 30 × 76 cm (Š x G x V)
  • Čudovit okrasni vzorec na vratih omarice
  • Z 2 vrati
  • Brušeno, barvano in lakirano
  • Enostavna montaža
  • OPOZORILO: Da bi preprečili prevračanje, je treba ta izdelek uporabiti s priloženo napravo za pritrditev na steno.
  • Več informacij o tem, kako preprečiti prevračanje pohištva, je na voljo tukaj
    https://media.vidaxl.com/…_over/SI.pdf

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%