shumee Knjižna / TV omara visok sijaj siva 36x30x143 cm iverna plošča

shumee Knjižna / TV omara visok sijaj siva 36x30x143 cm iverna plošča

Številka: 100049168040
Partnerska prodaja
Ta omara za knjige z elegantnim in klasičnim dizajnom je dekorativen in praktičen dodatek, ki se bo podal k vašemu dekorju. Omara je izdelana iz iverne plošče, ki zagotavlja njeno trdnost, trpežnost in dolgo življenjsko dobo. Zasnovana je s 4 predelki, ta knjižna polica ponuja veliko prostora za shr Celoten opis
82 €
Brezplačna dostava
Partner: Shumee

Partnerska zaloga 5+ artikli

24.5. - 26.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100049168040

Predstavitev

Ta omara za knjige z elegantnim in klasičnim dizajnom je dekorativen in praktičen dodatek, ki se bo podal k vašemu dekorju.

Omara je izdelana iz iverne plošče, ki zagotavlja njeno trdnost, trpežnost in dolgo življenjsko dobo. Zasnovana je s 4 predelki, ta knjižna polica ponuja veliko prostora za shranjevanje vaših revij, knjig, DVD-jev in večpredstavnostnih naprav, ki bodo tako dobro organizirane in na dosegu roke. To je vsestranska polica, saj se lahko stojalo za knjige postavi tudi vodoravno in tako služi kot TV omarica, zato je popolna izbira za vaše bivalne prostore.

Ta knjižna polica je preprosta za čiščenje z vlažno krpo. Ta omarica za knjige je preprosta za sestavo s priloženimi materiali za montažo.

  • Barva: Siva z visokim sijajem
  • Material: Iverna plošča
  • Dimenzije: 36 × 30 × 143 cm (Š x G x V)
  • S 4 predelki
  • Lahko se postavi vodoravno kot TV omarica
  • Priloženi materiali za namestitev