Mill oljni radiator, 1000 W, Heat Boost Technology (AB-H1000DN)

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Mill Naša številka: 972903

Brezplačna dostava

Mill oljni radiator, 1000 W, Heat Boost Technology (AB-H1000DN)

Mill oljni radiator 1000 W s Heat Boost Tehnologijo prinaša v vaš dom tako toplino kot estetiko. Inovativen oljni radiator z najsodobnejšo tehnologijo je odlična izbira za varno in zanesljivo ogrevanje v zimskih mesecih, ki vas ne bo pustila na hladnem. Celoten opis

108.8
5 1

108,80 € vključno z DDV
Zadnji kos!

Naša številka: 972903

Predstavitev

Opis artikla

Oljni radiator MILL 1000 W

Oljni radiator Mill 1000 W (AB-H1000DN) je odlična izbira za učinkovito, udobno in estetsko ogrevanje vaših prostorov v zimskih mesecih. Poleg svojega elegantnega in inovativnega dizajna, se oljni radiator Mill ponaša z moderno tehnologijo, ki bistveno pripomore k boljši distribuciji toplote v prostoru, ki pa je zaradi inovativnega kroženja zraka, ki se ne suši, bolj prijetna.

Radiator se ponaša še s kopico drugih funkcij in lastnosti, ki delajo izdelek edinstven – Mill Heat Boost tehnologija, »Tip-over« switch, s katerim se radiator ugasne, v kolikor se prevrne, enostavno ON/OFF stikalo ter aluminijasti podstavek za dodaten občutek kakovosti. Primeren za prostore velikosti od 5 do 20 m2.

western-digital

Inovativna tehnologija MILL Heat Boost

Oljni radiator Mill združuje estetiko in uporabnost. Zaradi svojega inovativnega dizajna, ima izdelek zaprto strukturo okoli reber, ki sproščajo toploto. To bistveno vpliva na zagotavljanje ter distribucijo toplote, saj zasnova grelca usmerja vroč zrak, da se vertikalno dviguje skozi vroča rebra. S tem pa se povečuje hitrost sproščanja vročega zraka po prostoru.

Toplota, ki se tako proizvaja, bo bolje razporejena po prostoru, kar po dajalo udobnejši ter prijetnejši občutek toplote.

western-digital

DAY/NIGHT program

Pri podjetju Mill so razvili program, ki vam omogoča uravnavanje temperature tudi, ko niste doma. Day/night program, ki je vgrajen v sistem radiatorja, namreč omogoča, da nastavite ure delovanja radiatorja ter s tem optimizirate ne zgolj ogrevanje prostora, ampak tudi porabo energije za ogrevanje. Z optimizacijo ogrevanja se poraba energije lahko zmanjša za kar do 25 odstotkov. Z oljnim radiatorjem Mill boste imeli ogrevanje v vsakem trenutku pod nadzorom, saj je upravljane in programiranje hitro in enostavno.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Priporočena velikost prostora: 5–20 m2
  • Mere: 26,8×15×65,6 cm
  • Teža: 9,8 kg
  • Priključek: 230 V
  • Dolžina kabla: 1,6 m
  • Nastavitve toplote: 400/600/1000 W
  • Barva: Mill bela

Garancija: 2 leti

tekst


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Napetost 230 Volt
Vhodna moč 1000 W