Water & Salt AG Magnezijevo olje 100ml

Znamka: Water & Salt AG Naša številka: 100021818503

Partnerska prodajaPriporočamoNovo

Water & Salt AG Magnezijevo olje 100ml

Zechstein magnezijevo olje classic je naravni produkt, brez aditivov. Izvira iz globin starodavnega Zechstein morja na Nizozemskem, kjer se nahaja eden izmed najčistejših virov magnezija na svetu. Celoten opis

13

14,30 € Vključno z DDV
13 €

Naša številka: 100021818503

Predstavitev

Opis artikla

Koncentracija magnezijeve raztopine je približno 30 %, kar pomeni da 1ml magnezijevega olja, vsebuje cca. 100 mg čistega naravnega magnezijevega klorida.

Prednosti:

  • Za zunanjo lokalno uporabo
  • Pomoč pri krčih in mišičnih napetostih
  • Naravni produkt iz Zechstein vira
  • Dermatest® ocena »zelo dobro«
  • Certificiran naravni izdelek, certifikat NaTrue
  • Certifikat “Cologne List” anti-doping, dovoljeno za uporabo v profesionalnem športu

Uporaba:

Na želeno mesto 2 krat dnevno oziroma po potrebi nanesti 5–10 razprškov magnezijevega olja direktno na kožo ter nežno vmasirati. Po 20 minutah se lahko olje izpere ali pusti na koži. Pri bolečinah oziroma krčih magnezijevo olje razpršiti direktno na obolelo mesto, pri preventivni uporabi se magnezijevo olje lahko nanese na želeni del telesa (roke, trebuh, noge, hrbet) ter vmasira. Po potrebi se magnezijevo olje lahko uporablja tudi večkrat dnevno.

Napotki:

Izogibati se stiku z očmi, sluznicami in odprtimi ranami. Nanos ni priporočljiv na sveže obrita področja zaradi občutljivosti kože. Po uporabi je priporočljivo umivanje rok, da se prepreči morebitni stik z očmi. Ljudje z bolj občutljivo kožo lahko v začetku uporabe občutijo rahlo mravljinčenje, srbečico ali toplino, ki s časom izgine. Hraniti izven dosega otrok.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Tip kozmetike antiperspirant/dezodorant, kozmetični seti, losjoni, masažno olje, olje za telo, pene/soli/kopalna olja, sprej za telo
Prostornina 100 ml