Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Heiltropfen DMSO & Magnezijevo olje, 100ml

Heiltropfen DMSO & Magnezijevo olje, 100ml

Številka: 34267448
Partnerska prodaja
Mešanica je sestavljena iz 60% DMSO in 40% magnezijevega olja. Sestavine vključujejo DMSO v količini 99,9% (Ph.Eur.), magnezijev klorid v količini 12% (Ph.Eur., USP, FCC) ter destilirano vodo. Skupna količina mešanice je 100 ml, ki je shranjena v steklenički s pipeto. Celoten opis
17,30 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

29.4.2024 - 30.4.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja HEILTROPFEN LAB

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 34267448

Predstavitev

Original recept za DMSO in magnezijevega olja Dr. Hartmuta Fischerja. DMSO se v Združenih državah Amerike uporablja že več kot 100 let. Je naravna snov, pridobljena iz lesne celuloze, in je neškodljiva, če jo uporabljamo z ustreznimi previdnostnimi ukrepi. DMSO je organska, brezbarvna, naravna, nesintetizirana tekočina, pridobljena iz lignina. Raztopina magnezijevega olja je narejena iz magnezijevega klorida in dvakrat destilirane vode. Molekularna formula: (MgCl2). Farmacevtska kakovost, brez dišav. Izdelano v Nemčiji. To je 60 % dimetilsulfoksida in 40 % magnezijevega olja. Del magnezijevega olja vsebuje 4,303 mg magnezija, kar pomeni, da je na žličko (5 ml) 215,2 mg.

Čisti 99,9-odstotni DMSO je v tekočem ali trdnem/kristalnem stanju! Pri temperaturi nad 18,5˚C (65,3˚F) je DMSO v tekočem stanju, pod to temperaturo pa v trdnem/kristalnem stanju. V primeru kristalnega stanja snovi ga lahko postavite v široko posodo ali lonec z vročo vodo (ne vrelo) in ga po možnosti zaprete. Voda ne sme segati nad vrat steklenice. Po 30–60 minutah vodo zamenjajte z vročo. Nato steklenico hranite pri sobni temperaturi nad temperaturo tališča. Lahko jo tudi postavite na grelnik, dokler ne postane tekoča.

Po uporabi: tesno jo zaprite (vrat steklenice mora biti pred zaprtjem suh), (vrat steklenice mora biti pred zaprtjem suh), sicer se lahko razlije!