K2 TIRE DOCTOR odstranjevalec napak

K2 TIRE DOCTOR odstranjevalec napak

Številka: 20383001
Partnerska prodaja
Odstranjevalec napak Celoten opis
7 €
Vključno z DDV
Partner: Bi-Xenony
7,49 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

10.10. - 11.10. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Bi-Xenony

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 20383001

Predstavitev

K2 TIRE DOCTOR odstranjevalec predrtja hitro in učinkovito napolni in zatesni predrto pnevmatiko ter jo začasno popravi brez razstavljanja in orodja. Stisnjen zrak napolni pnevmatiko, poseben lateks pa zatesni preluknjano mesto. Izdelek ne vpliva na ravnotežje kolesa.

izdelek ne poškoduje pnevmatik in ga je mogoče enostavno odstraniti v delavnici za popravilo pnevmatik – glej navodila.

Način uporabe:

Če je mogoče, odstranite predmet, ki je povzročil vbod. Pnevmatiko obrnite tako, da je ventil v navpičnem položaju blizu tal. Močno zategnite konec cevi na ventil pnevmatike. Pločevinko držite pokonci, dvignite varnostni pokrovček in pritisnite gumb. V eni minuti je pnevmatika napolnjena in zatesnjena. Izkoristite vso vsebino pločevinke in odvijete cev z ventila. Takoj zaženite vozilo in se peljete približno. 5 km brez prekoračitve hitrosti 35 km/h. Tesnilna masa se nanese po celotni pnevmatiki. Pomembno je, da preverite tlak v pnevmatikah.

Pozornost:

Izdelka ne uporabljajte v primeru velikih lukenj, poškodovanih pnevmatik ali če pnevmatika pade z diska. Čim prej poiščite servisno delavnico, kjer bodo preluknjano pnevmatiko strokovno popravili. Mehanike v delavnici obvestite, da je v pnevmatiki vnetljiv plin (TIRE DOCTOR). Pred dejanskim popravilom pnevmatike jo je treba izprazniti in trikrat napolniti, dokler vnetljive snovi niso popolnoma odstranjene.