Securit ulična črna kredna tabla Sandwich, plain, 70 x 138 cm

Znamka: Securit Naša številka: 633591

Brezplačna dostava

Securit ulična črna kredna tabla Sandwich, plain, 70 x 138 cm

Prednosti linije Sandwich je trdi eko kavčukov les, prevlečen s plastmi kakovostnega laka odpornega na različne vremenske pojave. Čiščenje pisalne površine je preprosto. Celoten opis

150.1

206,89 €
150,10 €
-27%

Naša številka: 633591

Predstavitev

Opis artikla

Ulične črne kredne table Securit so stroškovno učinkovite, ekološke in imajo posebno osebno noto komunikacije. Idealne so kot orodje za prodajo podjetjem, ki z uporabo kredamarkerjev, prilagodijo vsako napisano besedilo ali narisano sliko. Pisanje na črno tablo je izjemo enostavno in potem, ko je sporočilo že zastarelo, jo preprosto obrišite in začnete znova.

Ulične črne kredne table ustvarjajo neprecenljiv vpliv na podjetja, ki jih spodbujajo informacije v višini oči za pešce in poziva ljudi, da vstopijo ali kaj kupijo. Ulične črne kredne table povečujejo poslovni promet, ozaveščanje in izpostavljajo vrhunsko konkurenčno prednost.

Prednosti linije Sandwich je trdi eko kavčukov les, prevlečen s plastmi kakovostnega laka odpornega na različne vremenske pojave. Čiščenje pisalne površine je preprosto. Tabla je odporna proti UV žarkom, praskam, obarvanju in bledenju. Tečaji in veriga so izdelani iz industrijskega nerjavečega jekla. Za dolgotrajen in impresiven komunikacijski rezultat, uporabite kredamarkerje, ki so odporni na vodo, obarvanje in barva se ne razmaže.

Tehnične podrobnosti

  • dimenzije [cm]: 70 × 138
  • barva: črna, okvir naravne barve

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Table tip A stojala