Securit Dolga črna kredna tabla Securit, tikov okvir, 56 x 150 cm

Znamka: Securit Naša številka: 618029

Securit Dolga črna kredna tabla Securit, tikov okvir, 56 x 150 cm

Dolga črna kredna tabla Securit je narejena iz trdega eko kavčukovega lesa, prevlečen s plastmi kakovostnega laka odpornega na različne vremenske pojave. Celoten opis

83.88

83,88 € Vključno z DDV

Naša številka: 618029

Predstavitev

Opis artikla

Securit dolge črne table so stroškovno učinkovite, ekološke in imajo posebno osebno noto komunikacije. Idealne so kot orodje za prodajo podjetjem, ki z uporabo kredamarkerjev, prilagodijo vsako napisano besedilo ali narisano sliko. Pisanje na črno tablo je izjemo enostavno in potem ko je sporočilo že zastarelo, jo preprosto obrišite in začnete znova.

Stenska kredna tabla je ključnega pomena za organizacijo, ko je napise treba spreminjati redno. Namestite jo lahko vertikalno ali horizontalno na zid, visi lahko s stropa ali opcijsko na stojalu. Securit ponuja široko paleto stenskih krednih tabel, vsaka pa je zasnovana tako, da postane del dekorja v različnem delovnem okolju. Od tradicionalnih restavracij v moderni nočni klub, bar ali v veliko nakupovalno središče se vedno najde stil, da se vse ujema.

Prednosti linije je trdi eko kavčukov les, prevlečen s plastmi kakovostnega laka odpornega na različne vremenske pojave. Preprosto je za čiščenje črne pisalne površine, ki je odporna proti UV žarkom, praskam, obarvanju in bledenju. Lesen okvir je oblikovan z obojestransko površino za pisanje besedila. Set za stensko montažo je vključen. Za dolgotrajen in impresiven komunikacijski rezultat, uporabite Securit kredamarkerje, ki so odporni na vodo, obarvanje in barva se ne razmaže.

Dimenzije: 56 × 150 cm


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta oglasna deska
Vrsta table črna
Širina 56 cm
Višina 150 cm