Piši-Briši stenski reklamni okvir ADA107, A1 klip

Znamka: Piši-Briši Naša številka: 737817

Piši-Briši stenski reklamni okvir ADA107, A1 klip

Enostranski stenski reklamni okvir ADA107, Piši-Briši je izdelan iz kakovostnih materialov in opremljen s proti zrcalno folijo. Omogoča izredno enostavno in hitro menjavo plakatov. Njegove dimenzije znašajo 56 × 82 cm. Celoten opis

65.93

65,93 € Vključno z DDV

Naša številka: 737817

Predstavitev

Opis artikla

Piši-Briši stenski reklamni okvir ADA107 je namenjen uporabi za enostransko reklamno oglaševanje. Je popoln pripomoček za trgovine, lokale, šole, delavnice in za vse prostore v katerih se reklamne slike pogosto menjajo. Njegove dimenzije znašajo 56 × 82 cm in je primeren za plakate v formatu A1.

Ponaša se z okvirjem iz lahkega aluminija, njegova zadnja stran pa je izdelana iz trpežnega galvaniziranega jekla. Opremljen je s proti zrcalno folijo, ki bo preprečevala prekomerno odbijanje svetlobe.

Okvir je zasnovan po klip sistemu, ki omogoča izredno hitro in enostavno menjavo reklamnega napisa. Vse štiri stranice odprete, odstranite zaščitno folijo, vstavite plakat, čezenj namestite folijo in zaprete vse štiri stranice.

Namenjen je stenski montaži in prihaja skupaj z montažnim setom. Omogoča pa namestitev tudi z močnim dvostranskim lepilnim trakom.

Tehnične podrobnosti:

  • Dimenzije: 82 × 57,5 cm (A1)
  • Profil: 31 mm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Table tip Oglasni okvirji