Silk'n Intimen wellness za domačo uporabo Tightra

Znamka: Silk'n Naša številka: 100035054024

Partnerska prodaja

Silk'n Intimen wellness za domačo uporabo Tightra

Predstavljamo znanstveni preboj intimne obravnave žensk! Silk ´n znanstveniki so razvili domačo napravo, ki uporablja dvopolarno RF energijo. Po porodu ali hormonskih spremembah, kot je menopavza, se lahko intimni deli ženske podvržejo vizualni spremembi. Celoten opis

414.6

414,60 € Vključno z DDV
Zadnji kos!

Naša številka: 100035054024

Predstavitev

Opis artikla

Predstavljamo znanstveni preboj intimne obravnave žensk! Silk ´n znanstveniki so razvili domačo napravo, ki uporablja dvopolarno RF energijo.

Po porodu ali hormonskih spremembah, kot je menopavza, se lahko intimni deli ženske podvržejo vizualni spremembi. Posušene ustnice, oslabljene vaginalne stene, zmanjšano spolno zadovoljstvo, suhost ali uhajanje urina lahko povzročijo skrb in negotovost. Revolucionarna Silk ´n Tightra uporablja klinično preizkušeno in preverjeno dvopolarno radiofrekvenčno energijo za zmanjšanje teh simptomov.

Klinično je dokazano, da ta dvopolarna radiofrekvenčna energija deluje na tkivo, ki vsebuje kolagen. Ta naprava lahko okrepi in pritrdi notranjost in zunanjost nožnice, pa tudi mišice medeničnega dna. Ženske, ki so poskusile Silk ´n Tightra, so doživele splošno povečanje spolne funkcije in užitka. Prav tako so srečnejši in srečnejši z zunanjim videzom svojega intimnega dela. Aplikacija je varna in popolnoma neboleča.

Kako dejansko deluje - Bipolarno RF energijo že običajno uporabljajo ženske zdravnice za nadomestitev operacije. Pri teh bipolarnih RF terapijah, ki jih izvajajo zdravniki, se obnovi vaginalno tkivo, poveča se pretok krvi, oblikujejo se nova elastinska in kolagena vlakna, mišice medenice se stisnejo, ustnice pa se zategnejo in zategnejo.

Razvit je bil posebej za domačo uporabo in vsebuje številne pomembne varnostne mehanizme. 16 vgrajenih temperaturnih senzorjev med uporabo meri temperaturo kože in zagotavlja, da temperatura kože nikoli ne preseže 42–43 ° C in se koža ne pregreva. Poleg tega je Silk ´n Tightra opremljen s senzorjem na dotik, ki zagotavlja, da naprava deluje le v dobrem stiku s kožo. Za zaščito zunanjega vaginalnega tkiva pred pregretjem je na voljo senzor gibanja, ki preprečuje toploto, ko se konica tesnila ne premika po koži. Nenazadnje je pomembna funkcija samodejnega izklopa, ki napravo izklopi po 20 minutah uporabe.

Silk ´n Tightra vključuje tudi cevko Silk ´ n Intima te Gel. Ta gel zagotavlja prevodnost, potrebno za uporabo Bi-Polar RF energije in jo lahko kupite naknadno.

Enostavno polnjenje in shranjevanje - Uporabite kabel USB in vtič, priložen Silk ´n Tightra, za polnjenje naprave na dva načina: z računalnikom ali v zidno vtičnico. Ko ste popolnoma napolnjeni, lahko 20 minut uporabljate Silk ´n Tightra. Silk ´n Tightra je na voljo v kozmetični aktovki, v kateri lahko enostavno shranite svojo napravo in dodatke.

Značilnosti:

  • pomaga obnoviti samozavest in povečati spolno zadovoljstvo,
  • Krepi tkivo, ki vsebuje kolagen
  • izboljšanje spolne funkcije in občutkov v intimni coni ženske,
  • pomaga preprečiti rahlo uhajanje urina,
  • Vidni rezultati v samo 4 tednih
  • varno in neboleče neinvazivno zdravljenje,
  • Enostaven za uporabo.

Kako uporabljati:

Pred uporabo Silk´n Tightra natančno preberite navodila za uporabo. Pred uporabo je pomembno uporabiti priloženi Silk´n Intimate Gel. Ta gel zagotavlja prevodnost, potrebno za uporabo Bi-Polar RF energije.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%