Beauty Relax Estetska večnamenska naprava Body face Ultimate

Beauty Relax Estetska večnamenska naprava Body face Ultimate

Številka: 100054016140
Partnerska prodaja
Body face Ultimate je večnamenska naprava za zdravljenje celotnega telesa. Naprava uporablja tehnologije, ki se najpogosteje uporabljajo pri estetskih študijah. Vakuumska limfna drenaža z vakuumskim sesanjem, multipolarna radiofrekvenca, ultrazvočna kavitacija. Celoten opis
561,10 €
Vključno z DDV
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 3 artikli

11.7. - 12.7. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Vivantis

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 100054016140

Predstavitev

Body face Ultimate je večnamenska naprava za zdravljenje celotnega telesa. Naprava uporablja tehnologije, ki se najpogosteje uporabljajo pri estetskih študijah. Vakuumska limfna drenaža z vakuumskim sesanjem, multipolarna radiofrekvenca, ultrazvočna kavitacija. Neinvazivni lifting kože, vakuumska drenaža za zatiranje simptomov celulita in ultrazvočna kavitacija za oblikovanje telesa. Kakovostna obdelava vseh komponent. Visoka uporabnost. Izredno dolga življenjska doba naprave. Možnost doziranja zmogljivosti posameznih tehnologij. Oblika mize.

Področja uporabe
Obličej, dekolte, roke, trebuh, boki, zunanja in notranja stegna, zadnjica, teleta

3 glave aplikacij s posameznimi tehnologijami
Limfna drenaža posesajte z vakuumskim sesanjem
Multipolarna radijska frekvenca
Ultra zvočna kavitacija

Aplikator z vakuumskim sesanjem in dodatno radijsko frekvenco
Limfna masaža je eden najučinkovitejših načinov za zmanjšanje simptomov celulita. Ritmično gnetenje mišic zagotavlja ustrezen pretok limfe v telesu. Prispeva k odstranjevanju nečistoč iz krvi. Z vakuumsko terapijo se telo lahko reši neželenih oteklin in grde oranžne kože.
Masaža poteka ciklično v treh fazah:

1.. Aspiracija podkožnega tkiva
2.. Ročno premikanje aplikatorja na izbranih delih telesa
3.. Postopno sproščanje ustvarjenega vakuuma

Kombinacija vakuuma in gibanja aplikatorja, ki mehansko stimulira kožo na robu glave nanosa, ustvarja intenzivno kompresijsko limfno masažo. Z lahkoto lahko zdravite vsa problematična področja. Maksimalno prilagodi vašim krivulj.

Aplikator z večpolarno radijsko frekvenco
Aplikacijska glava proizvaja energijo prek radijskih frekvenc z zelo specifično močjo in frekvenco. Radiofrekvenčni valovi so optimizirani tako, da povzročajo toplotni gradient, ki bistveno vpliva na procese v plasti dermisa. Dobavljena energija aktivira preoblikovanje kolagenskih vlaken in elastina. Ciljanje celo v krajih z bolj izrazitim sloj maščobe in naknadno vzbujanje metabolnih procesih največja možna energija ima pomemben vpliv na zelo učinkovito glajenje viseča in deformiranih konture.

Aplikator z ultrazvočno kavitacijo
Glava aplikacije z veliko kontaktno površino ustvarja ultrazvočne valove, ki aktivno stimulirajo maščobno tkivo. Motnja maščobne celice se poruši in maščoba se sprosti. Sproščena maščoba se razgradi na glicerol in proste maščobne kisline. Glicerol služi kot vir energije, medtem ko se maščobne kisline prenašajo v jetra, kjer se kot običajne maščobne kisline predelajo iz hrane in na naraven način izločijo iz telesa.. Odstranjena maščoba se ne vrne v tkivo. Ultra zvočna kavitacija je neboleča, neinvazivna, nežna, učinkovita in najpomembnejša trajna metoda za odstranjevanje maščobnega tkiva, zmanjšanje celulita in glajenje kože.

Technic parametri

Mere: 40 × 20 × 30 cm
Teža: 6 kg

Lastnosti:

 • estetska večnamenska naprava,
 • zmanjšuje drobne mimične gube,
 • poveča prožnost kontur obraza,
 • učvrsti in izklopi kožo,
 • zavira celulit,
 • stimulira limfni sistem okončin,
 • zmanjšuje maščobno tkivo na izbranih delih telesa,
 • popolnoma neinvazivna narava zdravljenja,
 • varna in neboleča uporaba,
 • 3 nanosne glave,
 • kakovostna obdelava vseh komponent,
 • zasnovan za domačo in komercialno uporabo.
Kako uporabiti:Uporabljajte v skladu z navodili.