Magnum priboljški za pse Chicken Roll on Rawhide stick 10"/25,4 cm (170 g), 2 kosa
3,10 € 2,85 €

Hrana za pse je narejena iz piščanca, ovitega okoli surove kože. Uporablja se za odstranjevanje zobnega kamna in oblog. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Priboljšek Magnum Chicken Roll – Rawhide stick 10"/25,4 cm (170 g) z dvema z dvema kosoma v paketu, služita med igro, treningom ali potovanjem.

Magnum priboljšek za psa Duck Roll on Rawhide stick 10"/25,5 cm, 105 g
2,20 € 1,95 €

Hrana za pse je narejena iz račjega mesa, ovitega okoli surove kože. Uporablja se za odstranjevanje zobnega kamna in oblog. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Magnum Duck Roll on Rawhide stick 10" (105 g) zvitke servirajte med igro, treningom ali potovanjem.

Magnum priboljški za pse Duck roll on Rawhide stick, 10"/25,4 cm, 105 g
2,20 € 1,90 €

Hrana za pse je narejena iz piščanca, ovitega okoli surove kože. Uporablja se za odstranjevanje zobnega kamna in oblog. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Magnum Chicken Roll – Rawhide stick 10"/25,4 cm (105 g) zvitke servirajte med igro, treningom ali potovanjem.

Magnum priboljšek za pse Duck sandwich 80 g
2 € 1,47 €

Okusno mehak priboljšek Duck sandwich 80 g od podjetja Magnum je odlična nagrada za vašega ljubljenčka. Priboljški so narejeni iz račjega in ribjega mesa, razrezanega na tanke trakove. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.

Magnum priboljški za pse Duck slice soft 80 g-27%
2 € 1,45 €

Odlična cena

Hrustljavo mehki priboljški, Duck slice soft 80 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Priboljški so narejeni iz račjega mesa, razrezanega na tanke trakove. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.

Magnum priboljšek za pse Duck sandwich pieces, kocke, 80 g
1,60 € 1,49 €

Hrana za majhne pse je narejena iz odličnega račjega mesa. Kocke so mehke in so enostavno prebavljive. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Magnum Duck sandwich (kocke, 80 g) pridejo prav med igro, treningom ali potovanjem.

Magnum Chicken Sandwich priboljšek za pse z okusom piščanca, 80 g
1,60 € 1,51 €

Zadnji kos!

Priboljšek za majhne, srednje velike in velike pse je narejen iz odličnega piščanca. Trakovi so mehki in jih je mogoče enostavno razrezati na manjše kose. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Piščančji sendvič Magnum servirajte 80 g med igro, treningom ali potovanjem.