O'Neill SONČNA OČALA - ONS-WINDMILLS 104

O'Neill SONČNA OČALA - ONS-WINDMILLS 104

Številka: 100052622487
Partnerska prodaja
Znamka O’neill Rojeni iz znjihovih norkalnih korenin, v osnovi verjamejo v moč narave, ki hrani našo dušo. Ko enkrat začutiš, se po njej vrneš. Ponovno. In spet. Vrjamejo, da je v naši Celoten opis
59,99 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 5+ artikli

27.9. - 28.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100052622487

Predstavitev

Znamka O’neill

Rojeni iz znjihovih norkalnih korenin, v osnovi verjamejo v moč narave, ki hrani našo dušo. Ko enkrat začutiš, se po njej vrneš. Ponovno. In spet. Vrjamejo, da je v naši notranjosti vedno poletje. Tudi mi vam zagotovimo da se boste po sončna očala O’neill še vračali in z njimi doživeli pravo poletje.

Polarizirane leče

Svetloba, ki se odbija od ravnih gladkih površin ali vodne površine je ponavadi horizontalno polarizirana. To pomeni, da ni razpršena v vseh smereh, ampak potuje bolj v vodoravni smeri in tako povzroča zelo motečo in včasih tudi nevarno svetlobo, ki jo občutimo kot bleščanje. Polarizirane leče vsebujejo poseben filter, ki blokira tovrstno svetlobo in zmanjšuje bleščanje.

Hidrofobne lastnosti

Hidrofobna zaščita leč zagotavlja močan repelent pred vodo in umazanijo,  kar omogoča enostavno čiščenje leč. Vrhunski premaz zagotavlja zaščito pred neželenimi praskami in odrgninami sončnih očal. Visokokakovostne leče omogočajo zelo jasen pogled kjerkoli ste. Sončna očala bodo vaše oči  popolnoma zaščitile pred agresivnimi UVA-B-C žarki.

Stopnja zatemnitve leč: S3

Moč zatemnitve sončnega stekla kategorije 3 zagotavlja prepustnost svetlobe le  8 – 18 %. Očala so izredno primerna za nošenje pri visoki svetlosti ter tudi za vožnjo.

Priložena original O’neill večnamenska vrečka iz mikrofibre, namenjena shranjevanju očal in čiščenju leč