Bliz BLIZ ŠPORTNA SONČNA OČALA DRIFT MAT BELA M9

Bliz BLIZ ŠPORTNA SONČNA OČALA DRIFT MAT BELA M9

Številka: 100046423902
Partnerska prodaja
Barva okvirja: bela mat Barva Leče: modra – multi Filter kategorija: 3 Z očali prejmete: mehka zaščitna vrečka iz mikrofibre za čiščenje in hrambo očal Celoten opis
59,95 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga zadnji kos

28.9. - 29.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100046423902

Predstavitev

Barva okvirja: bela mat

Barva Leče: modra – multi

Filter kategorija: 3

Z očali prejmete:

mehka zaščitna vrečka iz mikrofibre za čiščenje in hrambo očal

Očala DRIFT so izjemno udobna očala, ki so primerna za vse vrste aktivnosti in idealna izbira, če se ukvarjate z najrazličnejšimi športi. 

Specifikacije:

  • mehkejši gumjasti del na predelu nosu in na konicah stranskih ročk, za bolj udobno uporabo
  • 100% UVA in UVB zaščita
  • nezlomljive leče, narejene iz polikarbonata, ki je 10× bolj odporen na udarce kot plastične ali steklene leče in nudi najvišjo stopnjo zaščite
  • zaprta očala – tudi pri straneh
  • vzmetene ročke očal
  • priložena je mehka zaščitna vrečka iz mikrofibre za shrambo očal 

Z Blizom se lahko počutite varno in ostanete osredotočeni na vaš šport. Blagovno znamko BLIZ pa odklikujejo trije pomembni dejavniki.

DIZAJN - Bliz je znamka prežeta s skandinavskim dizajnom, ki je na vrhu v funkcionalnosti, tehnologiji in videzu. Kakovostni izdelki, ki izpolnjujejo standarde in zahteve vsakega posameznika.

PRILAGODLJIVOST - Bliz zagotavlja visoko tehnično in funkcionalno raven izdelkov. Funkcionalnost izdelkov in dodatna oprema zagotavljata nepremagljivo vsestranskost in fleksibilnost.

VREDNOST - cenovna ugodnost, skupaj s prilagodljivostjo izdelkov in dodatne opreme – ki so vključene v ceno zagotavljajo nepremagljivo vrednost.