Geox D94FHD 08522 Hiver ženski športni copati
137,20 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ženski športni copati znamke Geoxhitrim zavezovanjem. Njihova smetanasta barva z zlatimi detajli bodo odličen dodatek k vašemu outfitu. Ne glede na to, ali greste v mesto, po nakupih ali le na sprehod, boste s temi čevlji vedno v stilu in elegantni hkrati.

Geox dámské tenisky Hiver D94FHE 08522
127 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ženski copati športnega izgleda od znamke Geox imajo kombinacijo matiranega kremasto belega zgornjega čevlja in subtilne zlate podrobnosti, kot so zlati čepki vzdolž čipke. Natančna zasnova in trdni šivi. Zgornji in notranji vložek sta narejena iz pravega usnja. Udobje med vsakodnevno uporabo je zagotovljeno z dvignjeno peto.

Geox ženske superge Myria
119 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženske superge Geox z zapenjanjem z zadrgo + vezalkami.

Geox ženske superge Alhour D94FGA 08520
133 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elegantne ženske superge v športni izvedbi, prihajajo iz blagovne znamke Geox. Zgornji del je izdelan usnja, semiša in poliestra. Zaključek je iz kombinacije in dodelanih mat in sijajnih elementov. Na voljo v črni ali smetanovi barvi.

Geox ženski gležnarji Tahina D94BDE 08522
117 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elegantni in stilsko dodelani ženski gležnjarji blagovne znamke Geox. Zavezovanje na vezalke in zapiranje s stransko zadrgo, kombinacija bleščečih in mat materialov na zgornjem predelu. Dodelan in ojačan predel prst na nogi, podplat iz gume. Na voljo v kremni ali različici črne barve.

Geox dámské tenisky Pontoise D94FED 085BN
117 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elegantni ženski teniski blagovne znamke Geox z ravnim podplatom in dvema značilnima črtama na strani. Čevlji imajo dodelan gepardji vzorec nad peto. Zgornji del je narejen iz kombinacije pravega usnja in semiša Na voljo v svetlo smetanovi barvi.

Geox dámské tenisky Tahina D94BDC 08522
106 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elegantne in elegantne ženske superge Geox za vaš prosti čas in udobje. Kombinacija sijajnih in matiranih konic, sijajnega roba, dodelane pete, ojačanih predelov prstov. Usnjeni vložek, ravni podplat z gumo proti drsenju.

Geox ženski gležnjarji Leelu D94FFG 08554
127 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elegantni ženski gležnjarji prihajajo iz blagovne znamke Geox in imajo dodelano obdelavo s praktično zadrgo. Prav tako ima dekorativne čepe po obodu celotnega podplata. Zgornji in spodnji del čevlja sta v kremni barvi, dodelano obdelavo in zadrgo v zlati barvi. Lesketajoči svetleči šivi v predelu prstov in pete, ki jih je enostavno obuti.

Geox ženski športni copati Leelu D94FFE 08554
117 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Udobni ženski čevlji blagovne znamke Geox za prosti čas. Zavezovanje na vezalke in praktično obuvanje z zadrgo, hkrati pa imajo čevlji tudi okrašeno peto s čepki. Kombinacija mat in bleščečih delov čevlja, ojačan prst in peta. Na voljo v kremni ali različici črne barve.

Geox ženske teniske Backsie D94FLA 08522
127 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Dihalne ženske superge iz Geox navdihnjene s tekaškimi čevlji, dopolnjenimi s trendovsko zasnovanimi modnimi elementi. Vse to jih naredi elegantne ter kot sveže dopolnilo vaši obleki, hkrati pa prinašajo tudi visoko udobje. Zgornji del je narejen iz kombinacije pravega usnja in semiša. Na voljo v črni ali smetanovi barvi.