Aqua Wave ženski čevlji Medila-51%
35,33 € 17 €

Odlična cena

Ženska mestna obutev Aquawave Medila je model, ki je popoln za vsakodnevno nošenje. Za njihov nastanek se uporabljajo visoko kakovostni materiali, ki so varni za kožo.

Aqua Wave ženske japonke Abuna-40%
9,29 € 5,50 €

Odlična cena

Ženske japonke Aquawave Abuna so idealne za poletje. Zagotavljajo optimalno toplotno udobje in ščitijo pred pregrevanjem. So izjemno lahki – komaj boste čutili, da jih nosite, tudi na dolgem sprehodu ob obali ali na plaži.

Aqua Wave ženski športni čevlji Aridea-43%
30,02 € 17 €

Odlična cena

Ženska mestna obutev Aquawave Aridea je model, ki je popoln za vsakodnevno nošenje. Za njihov nastanek se uporabljajo visoko kakovostni materiali, ki so varni za kožo in ščitijo pred škodljivimi učinki zunanjih dejavnikov.

Aqua Wave ženske japonke Rachel-62%
9,34 € 3,50 €

Odlična cena

Ženske japonke Aquawave Abuna so idealne za poletje. Zagotavljajo optimalno toplotno udobje in ščitijo pred pregrevanjem. So izjemno lahke – komaj boste čutili, da jih nosite, tudi na dolgem sprehodu ob obali ali na plaži.

Aqua Wave ženski čevlji za v vodo Rocato
34,55 € 34 €

Odlična cena

Ženski čevlji za v vodo Aquawave Rocato so idealni za vodne aktivnosti, kot so plavanje, potapljanje ali vožnjo s kanujem. Narejeni so iz hitro sušečih in lahkih sintetičnih materialov. Ojačan podplat nudi zaščito pred praskami, ki jih povzroča plezanje na ostrih kamnih ali celo koščkih stekla