Hi-Tec Insole Hike vložki za čevlje
13,95 €

Zadnji kos!

Hi-tec Insole Hike so vložki za zunanje in športne copate. Oblikovana oblika vložka zagotavlja optimalno stabilnost in pravilen položaj nog pri premikanju.

Shoeps sponke za čevlje Glow In The Dark
6,50 €

Zadnji kos!

Originalne silikonske vezalke Shoeps Glow In The Dark, ki se ne zavezujejo. 14 kosov vezalk v pakiranju je več kot dovolj za vsak par čevljev! MIX 7 različnih barv po 2 kosa FLUORESCENT – izstopajo v temi! 4 kosi zelene, 4

Alpenheat Dry4 AD1 sušilnik-25%
134,95 € 101,10 €

Odlična cena

Sušilnik Dry4 s štirimi zelo visokimi zračnimi komorami posuši do štiri predmete naenkrat. Zmogljiv in tih rotacijski ventilator lahko vaše čevlje ali dodatke posuši z ogrevanim ali hladnim zrakom, pri obeh možnostih pa dosega izjemno hitre rezultate.

IQ vezalke za čevlje Lace Runway
6,05 €

Vezalke IQ Lace Runway popolnoma spremenijo videz vseh vaših čevljev. Vezane vezalke se popolnoma ujemajo s športnimi in pohodniškimi čevlji. Zaradi svoje vozlične strukture se ne popuščajo, stisnejo stopalo in za njih je značilna visoka elastičnost.

Granger´s vložek G20 Trek Insole
13,04 €

Izjemno lahek vložek Granger's G20 Trek Insole zagotavlja večje udobje. Manjša prostornina in pena EVA zagotavljata zanesljivost in boljšo prileganje med hojo, tudi v gorah.

Sneaky Fresh, razpršilo za osveževanje
9,13 €

Sneaky Fresh razpršilo za osveževanje obutve in deodorant učinkovito odpravi neprijeten vonj iz športnih čevljev in drugih vrst obutve. Posebno oblikovana sestava deluje hitro in učinkovito, odstrani bakterije in neprijeten vonj.

Granger´s vložek G30 Stability Insole
17,90 €

Vložek za obutev Granger's G30 Stability Insole zagotavlja podporo, zaščito in udobje ves dan. Oblika in material sta prilagojena vsem dejavnostim na prostem.

Granger´s vložek G30 Winter Insole
22,90 €

Vložek za čevlje Granger's G30 Winter Insole vsebuje površino iz flisa in aluminijasto plast. Zato zagotavlja podporo, zaščito in udobje ves dan. Oblika in material sta prilagojena vsem dejavnostim na prostem.

Shoeps sponke za čevlje Fuchsia Pink
6,50 €

Odprodaja

Originalne silikonske vezalke Shoeps Fuchsia Pink, ki se ne zavežejo. 14 kosov vezalk v pakiranju je več kot dovolj za vsak par čevljev!

Shoeps sponke za čevlje XL Mix, mešanica barv
6,50 €

Odprodaja

Originalne silikonske vezalke Shoeps XL Mix, ki se ne zavežejo. Zasnovane so za čevlje z luknjami na razdalji večje od 5,5 cm. 8 XL vezalk v paketu (MIX 4 različne barve po 2 kosa).

Shoeps sponke za čevlje Navy Blue, modre
6,50 €

Odprodaja

Originalne silikonske vezalke Shoeps Navy Blue, ki se ne zavežejo. 14 kosov vezalk v pakiranju je več kot dovolj za vsak par čevljev!

Shoeps sponke za čevlje, vijolične
6,50 €

Odprodaja

Originalne silikonske vezalke Shoeps Purple, ki se ne zavežejo. 14 kosov vezalk v pakiranju je več kot dovolj za vsak par čevljev!

Sneaky Wipes, čistilni robčki
4,20 €

Odprodaja

Sneaky Shoe Wipes so vrhunske obojestranske krpe za čiščenje čevljev, športne obutve in pohodniških čevljev. Vsaka krpica ima na eni strani gumijaste izbokline, ki pomagajo odstraniti in očistiti umazanijo. Druga stran je gladka in je zasnovana za nežno čiščenje in brisanje zunanjosti čevlja.

Shoeps sponke za čevlje Mix 2015
6,50 €

Odprodaja

Originalne silikonske vezalke Shoeps Mix 2015, ki se ne zavežejo. 14 kosov vezalk v pakiranju je več kot dovolj za vsak par čevljev! MIX 7 pastelne barve – enaki po 2 kosa.

Sneaky čistilno sredstvo za čevlje Cleaner
5,99 €

Odlična cena

Sneaky čistilno sredstvo za čevlje je prvovrstna čistilna raztopina za vso vašo obutev. Čistilec za čevlje vsebuje edinstven aplikator, ki ustvarja čistilno peno neposredno iz embalaže. Pri čiščenju ne potrebujete vode, saj je čistilo zasnovano tako, da ga nanesete neposredno na čevelj.