Dakine podkapa Convertible
27,95 € 25,16 €

Zadnji kos!

Dakine Convertible je podkapa za čelado, primerna za ženske in moške. Obraz brani pred vetrom in mrazom. Primerna za smučanje in deskanje na snegu.

Etape Cool podkapa
13,95 € 11,95 €

Novo

Podložena podkapa Etape Cool je odlična za pod kakršnokoli smučarsko čelado. Podkapa ima dovolj dolg spodnji del, da zakriva tako vrat kot zatilje.

Hannah podkapa Bandit antracit-41%
13,46 € 7,90 €

Odlična cena

Kukla Hannah Bandit podkapa zaščiti vaš obraz pred zunanjimi vremenskimi vplivi. Ima udobno zasnovano odprtino za oči in prijeten material, ki je koži prijazen.

Columbia podkapa Trail Summit Balaclava
28,76 €

Columbia Trail Summit Balaclava podkapa vas bo odlično ogrela med aktivnostjo v mrzlem vremenu. Toplotno ugodje povečuje Omni Heat tehnologija.

Kama topla Merino podkapa DW22, bela
57,90 € 57,10 €

Novo

Unisex pletena podkapa KAMA DW22 je bila razvita in preizkušena za polarno in alpsko podnebje do –50 st. C°. Pod zunanjim materialom 100% Merino volne je odporna na veter, zračna in opremljena z GORE-TEX membrano INFINIUM ™ WINDSTOPPER®, prekrita s flisom Tecnopile®. Kapa je odlična za voznike motornih sani, učitelje smučanja, gorsko osebje itd.

Kama podkapa Soft Shell DW28
38,90 € 38 €

Novo

Unisex tehnično in anatomsko oblikovana kapa KAMA DW28 je izdelana iz dveh funkcionalnih materialov. Odporna na veter GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Soft Shell ščiti vaš obraz. Elastični, mehanski, trpežni in prožni flis Perpetual zagotavlja termoregulacijo in na splošno dober občutek udobja in zaščite pred vremenskimi vplivi.

Sensor Double Face otroška podkapa
10 €

Univerzalna podkapa znamke Sensor za fante in dekleta. Podkapa je uporabna za smučanje in podobne aktivnosti v hladnem in neprijaznem vremenu. Primerna je tudi za pod kolesarsko ali motoristično kapo.

Sensor Thermo otroška podkapa
10,70 €

Univerzalna podkapa znamke Sensor za fante in dekleta. Podkapa je uporabna za smučanje in podobne aktivnosti v hladnem in neprijaznem vremenu. Primerna je tudi za pod kolesarsko ali motoristično kapo.

Didriksons1913 Reva otroška podkapa
18 €

Otroška podkapa Reva od znamke Didriksons1913 iz fine pletenine, je prijetna, medtem ko ščiti,hladnem vremenu, glavo in vrat vašega otroka. Idealna izbira za pod čelado, kadar se ukvarjate z zimskimi športi. Kapa je narejena iz poliestra.

Sensor kapa Thermo, otroška
9,41 €

Otroška zaščitna kapa je zasnovana po obliki smučarske čelade. Kapa Thermo bo poskrbela za sporoščeno otroško zabavo na snegu, saj bo otroka ščitila pred mrazom in vetrom ter mu nudila toplo in udobno okolje.