Dakine podkapa Convertible
27,95 € 25,16 €

Dakine Convertible je podkapa za čelado, primerna za ženske in moške. Obraz brani pred vetrom in mrazom. Primerna za smučanje in deskanje na snegu.

Craft podkapa Active Extreme 2.0, črna
24,95 € 22,46 €

Lahka funkcionalna podkapa Craft Active Extreme 2.0 je primerna tako za šport kot za prosti čas. Visoko kakovosten material zagotavlja zračnost in ohranja toploto.

Sensor kapa Thermo
12,95 €

Zelo udobna in kakovostna zaščitna kapa je bila zasnovana po zgledu smučarske čelade. Kapa vas bo dobro ščitila pred mrazom in vetrom ter vam nudila toplo in ugodno okolje.

Sensor podkapa Double Face Napa
10,95 €

Zelo udobna in kakovostno izdelana Sensor Double Face podkapa, ki je idealna oprema za na smučanje. Podkapa je narejena iz materiala, ki zagotavlja učinkovito zaščito pred slabim vremenom in tudi odlično odvaja znoj.

Etape Cool podkapa
13,95 € 11,95 €

Novo

Podložena podkapa Etape Cool je odlična za pod kakršnokoli smučarsko čelado. Podkapa ima dovolj dolg spodnji del, da zakriva tako vrat kot zatilje.

Hannah podkapa Bandit antracit
13,46 € 12,70 €

Kukla Hannah Bandit podkapa zaščiti vaš obraz pred zunanjimi vremenskimi vplivi. Ima udobno zasnovano odprtino za oči in prijeten material, ki je koži prijazen.

Kama topla Merino podkapa DW22, bela
59,40 €

Novo

Unisex pletena podkapa KAMA DW22 je bila razvita in preizkušena za polarno in alpsko podnebje do –50 st. C°. Pod zunanjim materialom 100% Merino volne je odporna na veter, zračna in opremljena z GORE-TEX membrano INFINIUM ™ WINDSTOPPER®, prekrita s flisom Tecnopile®. Kapa je odlična za voznike motornih sani, učitelje smučanja, gorsko osebje itd.

Columbia podkapa Trail Summit Balaclava
28,76 €

Columbia Trail Summit Balaclava podkapa vas bo odlično ogrela med aktivnostjo v mrzlem vremenu. Toplotno ugodje povečuje Omni Heat tehnologija.

Kama podkapa Soft Shell DW28
39,50 €

Novo

Unisex tehnično in anatomsko oblikovana kapa KAMA DW28 je izdelana iz dveh funkcionalnih materialov. Odporna na veter GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® Soft Shell ščiti vaš obraz. Elastični, mehanski, trpežni in prožni flis Perpetual zagotavlja termoregulacijo in na splošno dober občutek udobja in zaščite pred vremenskimi vplivi.