Zoot iPhone 8 pametni telefon, 64 GB, siv

Zoot iPhone 8 pametni telefon, 64 GB, siv

Številka: 2852058
Odlična cena
Zoot Refreshed Technology™ telefoni sedaj ekskluzivno na Mimovste =) Telefoni izpolnjujejo stroge »Zoot Refreshed Technology standarde«. Vsi Zoot Refreshed Technology™ telefoni imajo 12 mesečno garancijo na brezhibno delovanje. Zoot iPhone 8 64 GB pametni telefon v sivi barvi. Celoten opis
396 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5 artikli

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
13.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2852058

Predstavitev

ZOOT Refreshed technology™ drugačna izkušnja obnovljenega telefona

Zoot Refreshed technology™ standardi dajo telefonom priznanih proizvajalcev Apple, Samsung in Huawei, ki so bili lahko že uporabljeni, uporabniško izkušnjo nove naprave z 12 mesečno garancijo.

NAKUP OBNOVLJENE NAPRAVE VAM PRINAŠA:

 • 12-mesečna garancija
 • odlično delovanje, kot z nakupom nove naprave
 • nakup obnovljene naprave je prijazen vaši denarnici
 • okolju prijazno

Telefoni izpolnjujejo stroge »Zoot Refreshed Technology standarde«.

ZOOT obnovljeni telefoni

Zoot iPhone 8 pametni telefon, 64 GB, siv

 • iPhone 8 ima elegantno stekleno konstrukcijo. 
 • Najbolj priljubljen fotoaparat na svetu.
 • Najpametnejši in najmočnejši čip v pametnem telefonu.
 • Udobno brezžično polnjenje.
 • In neprimerljive možnosti nove realnosti.
 Apple Perfurbished Zoot iPhone 8 pametni telefon, 64 GB, siv

  Izdelan iz stekla

  Najbolj odporno steklo na pametnem telefonu, spredaj in nazaj. Barvni trak iz aluminija. Nov v vesoljsko sivi, srebrni in zlati barvi. Zaradi precizne konstrukcije, voda in prah ne bosta prodrla vanj, steklena hrbtna plošča na iPhonu pa omogoča brezžično polnjenje.

   Apple Perfurbished Zoot iPhone 8

  Retina HD zaslon

  Retina HD zaslon je še bolj impresiven kot prej. Ima True Tone, široko paleto barv in 3D Touch. S tehnologijo True Tone se ravnovesje beline samodejno prilagaja osvetlitvi okolice. Tako je slika vedno dobro videna. Zaslon s široko paleto in najbolj jasnimi barvami postane bolj jasen in živ. Zahvaljujoč dvodimenzionalnim slikovnim pikam lahko sliko vidimo iz skoraj vseh kotov.

   Apple pametni telefon

  Najbolj priljubljen fotoaparat na svetu je sedaj še boljši

  IPhone 8 ima naprednejšo 12 MP kamero z večjim in hitrejšim senzorjem, nove barvne filtre, globlje slikovne pike in optično stabilizacijo slike pri fotografiranju in videoposnetkih. Portretni način iPhone 8 Plus je odslej še boljši. Ospredje je bolj ostro, ozadje pa bolj naravno zamegljeno. Z dvojnim fotoaparatom in novo tehnologijo za slikanje obrazov lahko uporabite učinek studijske svetlobe. Fotoaparat iPhone 8 Plus s širokokotnim objektivom in optičnim zoomom. V kombinaciji z digitalnim zoomom doseže do 10-kratno povečavo fotografij in 6-kratno povečavo videa.

   Apple Zoot iPhone 8

  Najmočnejši in najpametnejši čip v pametnem telefonu

  To je A11 Bionic. Njena štiri močna jedra so do 70 odstotkov hitrejša od A10 Fusion. In dve zmogljivi jedri sta do 25 odstotkov hitrejši. Napajalni krmilnik druge generacije vam zagotavlja več moči, ne da bi pri tem ogrozili življenjsko dobo baterije. Novi trijezični grafični procesor, ki ga je izdelal Apple, je do 30 odstotkov hitrejši od A10 Fusion. A11 Bionic brezhibno zajame senzacijske aplikacije in igre, ki prakticirajo razširjeno realnost. Ne boste verjeli svojim očem.

   Apple pametni telefon

  Garancija: 1 leto