Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Philips oblikovalec las HP8663/00

Philips oblikovalec las HP8663/00

Številka: 690379
Philipsov oblikovalec las Essential Care HP8663/00 vam omogoča hkratno sušenje in oblikovanje las. Zahvaljujoč negi z negativno nabitimi ioni, bodo lasje po obdelavi gladki in sijoči. Opremljen je s štirimi nastavki za preprosto in hitro oblikovanje pričesk. Celoten opis
46,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 690379

Predstavitev

Vsestranski oblikovalnik pričesk

Oblikovalnik pričesk z močjo 800 W bo vaše lase nežno posušil, hkrati pa ustvaril čudovito pričesko. S termo krtačo s premerom 38mm boste lahko ustvarili valovite kodre in gladke lase. Zahvaljujoč nastavitvi hladnega zraka bodo lasje med sušenjem ostali nepoškodovani, kar je primerno predvsem za suhe in tanke lase. Z ozkim koncentratorjem, ki zrak usmerja v točno specifična območja, je oblikovanje lažje in bolj precizno.

Na voljo imate tri prilagodljive nastavitve vročine in hitrosti, tako lahko dosežete popoln končni rezultat in oblikovanje po vašem okusu. Poleg pa prejmete tudi ravnalno krtačo za lase, ki je namenjena za ravnanje las, in krtačo s pogrezljivimi ščetinami, za lažje oblikovanje kodrov. Oblikovalnik pa se lahko pohvali tudi z ionskim oblikovanjem, ki preprečijo naelektrenost las.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Napetost: 220–240 V
  • Moč: 800 W
  • Dolžina kabla: 1,8 m
  • Št. dodatkov: 4

Garancija: 2 leti