slomart Stojalo za vino 4 kosi za 16 steklenic masiven predelani les

Znamka: slomart Naša številka: 100048146043

Partnerska prodaja

slomart Stojalo za vino 4 kosi za 16 steklenic masiven predelani les

Ta komplet 4 stojal za vino je idealen za ljubitelje vina, vsakemu prostoru pa bo dodal kanček rustikalnega pridiha. Posamezno stojalo lahko shrani 4 steklenice. To stojalo za vino je izdelano iz… Celoten opis

149.39

194,21 € Vključno z DDV
149,39 €
-23%

Naša številka: 100048146043

Predstavitev

Opis artikla

Ta komplet 4 stojal za vino je idealen za ljubitelje vina, vsakemu prostoru pa bo dodal kanček rustikalnega pridiha. Posamezno stojalo lahko shrani 4 steklenice.

To stojalo za vino je izdelano iz masivnega predelanega lesa, ki ima karakteristike različnih tipov lesa, kot so mahagonij, tikovina, mangov les, akacijev les itd. Vsak kos tega pohištva je edinstven in rahlo drugačen od drugih. Znaki obrabe dajejo vsakemu kosu edinstven videz, pripomorejo pa tudi k spektakularnemu starinskemu stilu. Ker je stojalo izdelano iz predelanega lesa, so lahko vidne nekatere nepopolnosti, ki kažejo pristno vrednost in bogato zgodovino. Les je pridobljen od naravno podrtih dreves, odsluženih ladij, lesenih hiš itd.

Stojalo za vino ima preprosto, vendar brezčasno obliko. Zahvaljujoč vgrajenim držalom so ta stojala enostavna za premikanje. Uporabljajo se lahko posamezno ali zloženi drug na drugega, da tvorijo večnadstropno stojalo za vino. Ta komplet stojal je ročno izdelan z največjo skrbjo.

Paket vsebuje 4 stojala za vino. Pomembna opomba: Barve se lahko od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsako naše stojalo za vino edinstveno; dostava je naključna.

  • Material: Trden predelan les
  • Dimenzije (posamezno stojalo): 46 × 30 × 15 cm (Š x G x V)
  • Ročno izdelano
  • Paket vsebuje 4 stojala za vino (posamezno stojalo hrani 4 steklenice)

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%