KETER cvetlični lonec COZIES S, siv
15,60 € 12,60 €

Zadnji kos!

Cvetlični lonec s posodo za posaditev v notranjosti. Keter COZIES S je izdelan iz visoko kakovostne plastike, enostavne za vzdrževanje, ki je prav tako odporna na vremenske razmere, dež in sonce. Zasnova pletenega vzorca in minimalistične sive barve naredita vašo notranjo ali zunanjo podobo dovršeno.

Prosperplast cvetlični lonec Classic, 35 cm
7,83 € 7 €

Zadnji kos!

Klasični cvetlični lonec s premerom 35 cm je izdelan iz trpežne plastike. Namenjen je tako notranji kot zunanji uporabi. Zaradi nizke teže pa je enostaven za prenašanje, točno tam, kjer ga potrebujete.

KETER cvetlični lonec COZIES L, siv
24,93 € 24,40 €

Cvetlični lonec s posodo za posaditev v notranjosti. Keter COZIES L je izdelan iz visoko kakovostne plastike, enostavne za vzdrževanje, ki je prav tako odporna na vremenske razmere, dež in sonce. Zasnova pletenega vzorca in minimalistične sive barve naredita vašo notranjo ali zunanjo podobo dovršeno.

Plastia kompotsnik Urbalive EU
69,90 €

Kompostnik, ki je sestavljen iz kompostnih plasti katere pričnejo ustvarjati lastno naravno gnojilo za rastline.

KETER cvetlično korito RATTAN PLANTER S
10,10 €

cvetlično korito meri v višino 44 cm in je idealno za manjše palme, zato ga boste lahko občudovali tako na vašem vrtu kot v dnevni sobi. Dodelano cvetlično korito spominja na ratan – ima univerzalen videz in je zato primeren za okrasitev vaših vrtov. Ostale različice tega modela cvetličnega korita so prav tako opremljene z UV zaščito.

KETER cvetlično korito RATTAN PLANTER L
31,60 €

Zaradi višine 73 cm ta cvetlično korito izstopa in ostane neopaženo. Plastična konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo in dodatno UV zaščito. Ponaša se z videzomimitacije ratana in se lahko uporablja tako v dnevnih sobah kot tudi v verandah. Klasična barvita zasnova še posebej prispeva k atraktivnemu dizajnu.

Rojaplast Zeliščarica cvetlična greda, siva
33,60 €

Cvetlična greda Rojaplast Zeliščarica, siva je praktičen način, ki omogoča, da imate vsa zelišča posajena skupaj. Ta viseč sistem cvetličnih lončkov je primeren tako za na balkon ali teraso, kot tudi za v večje prostore. Izdelana iz borovega lesa s FSC certifikatom zagotavlja, da je uporabljen les kakovosten in zdrav.

Prosperplast cvetlični lonec Classic, 30 cm
6,26 € 5,90 €

Klasični cvetlični lonec s premerom 30 cm je izdelan iz trpežne plastike. Namenjen je tako notranji kot zunanji uporabi. Zaradi nizke teže pa je enostaven za prenašanje, točno tam, kjer ga potrebujete.