Rojaplast Vrtiček cvetlična gredica, slap
39,50 € 37,90 €

Cvetlična greda Rojaplast Vrtiček slap je odličen način, kako imeti vse rože, zelišča ali zelenjavo skupaj. Izdelana iz lesa s FSC certifikatom zagotavlja, da je uporabljen les kakovosten in zdrav. Vrtiček je praktično razdeljen na 3 dele, sestavite pa ga že v nekaj trenutkih.

Rojaplast Eur paleta cvetlična greda, naravna
23,70 € 23,20 €

Cvetlična greda Rojaplast Eur paleta, naravna je moden način, ki omogoča, da imate vse rože posajene skupaj. Izdelana iz borovega lesa s FSC certifikatom zagotavlja, da je uporabljen les kakovosten in zdrav. Poleg tega si lahko paleto pobarvate po svojem okusu, tako da se odlično prilega v vsako okolje.

Rojaplast Stojan cvetlična greda, rjava
43,10 €

Cvetlična greda Rojaplast Stojan, rjav omogoča, da vse svoje cvetlice postavite skupaj. Ta stoječa cvetlična greda je primerna tako za na balkon ali teraso, kot tudi za v večje prostore. Poleg okrasnih rož lahko v njej vzgajate tudi zelišča. Izdelana iz borovega lesa s FSC certifikatom zagotavlja, da je uporabljen les kakovosten in zdrav.

Rojaplast Zeliščarica cvetlična greda, siva
33,60 €

Cvetlična greda Rojaplast Zeliščarica, siva je praktičen način, ki omogoča, da imate vsa zelišča posajena skupaj. Ta viseč sistem cvetličnih lončkov je primeren tako za na balkon ali teraso, kot tudi za v večje prostore. Izdelana iz borovega lesa s FSC certifikatom zagotavlja, da je uporabljen les kakovosten in zdrav.

Rojaplast Vrtiček cvetlična greda, 80 x 8 cm, manjša
27,80 €

Cvetlična greda Rojaplast Vrtiček je odličen način, kako imeti vse rože, zelišča ali zelenjavo skupaj. Izdelana iz lesa s FSC certifikatom zagotavlja, da je uporabljen les kakovosten in zdrav. Vrtiček je praktično razdeljen na 4 predele, sestavite pa ga že v nekaj trenutkih.