shumee TV omarica 140x30x40 cm trden mangov les

shumee TV omarica 140x30x40 cm trden mangov les

Številka: 100043322347
Partnerska prodaja Odprodaja
Če želite svojemu notranjemu dekorju dodati preprost pridih rustikalnega šarma, potem je naša TV omarica iz trdnega mangovega lesa prava izbira. To TV stojalo je opremljeno z 1 predelkom z vrati, 2 policama in 2 predaloma za različne stvari, zato bo zagotovo praktičen in vpadljiv dodatek za vaš dom. Celoten opis
294 €
Vključno z DDV
Partner: Shumee

Partnerska zaloga 5+ artikli

9.11. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100043322347

Predstavitev

Če želite svojemu notranjemu dekorju dodati preprost pridih rustikalnega šarma, potem je naša TV omarica iz trdnega mangovega lesa prava izbira.

To TV stojalo je opremljeno z 1 predelkom z vrati, 2 policama in 2 predaloma za različne stvari, zato bo zagotovo praktičen in vpadljiv dodatek za vaš dom. Ta HiFi omarica je izdelana iz trdnega mangovega lesa s čudovitim brušenim, barvanim in lakiranim zaključkom, ki oddaja prefinjen videz. Trden mangov les je po eni strani dovolj močan za prenašanje teže, po drugi strani pa se lahko spopada z obrabo in uporabo. Izvrstna ročna izdelava in čudoviti vzorci lesa zagotavljajo, da je vsak kos pohištva edinstven in malo drugačen od naslednjega.

Pomembna opomba: Razlike v barvah in vzorcih lesa zagotavljajo, da je vsaka naša stereo omarica edinstvena in malo drugačna od naslednje; dostava je naključna.

  • Material: Trden mangov les
  • Dimenzije: 140 × 30 × 40 cm (Š x G x V)
  • Z 2 predaloma, 2 policama in 1 predelkom z vrati
  • Brušeno, barvano in lakirano
  • V celoti ročno izdelano